Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pomóżcie mi, pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość załamkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mam wygłosić przemowienie w pracy, w obecności wszystkich przełożonych, dyrektorów, prezesów itd, nigdy wcześniej tego nie robiłam i denerwuje się na maksa, zwłaszcza że należę do raczej nieśmiałych osób, naprawdę jak myślę o tym co mnie czeka, to czuję że zemdleję z nerwów i upadnę zanim zacznę mówię :D Myślałam żeby napić się dla kurażu wódki ( zmieszczać z colą ) ale czy to nie będzie czuć ? Znacie jakieś sposoby żeby nie zionęło ode mnie alkoholem :) ? A może jakieś tabsy uspokajające ?

Gość włochata dziewica
Nie pij wódki, bo skutki mogą być nieprzewidziane...;)

no ja to ja to jak cos mam gadac to sobie zawsze piwo pije ale potem troche problem z pamiecia sie pojawia chyba ze bedziesz czytac

na uspokojenie dobre są tabletki Ataraks nie są to psychotropy nie uzalerznialą są na recepte mogą też być tabletki na alergie np.zyrteks, alertek itp one też uspakajają nie są na recepte najlepiej wszystko olej!!! nie stosuj alkocholu!!!!!!!!

Gość włochata dziewica
Odradzam zyrteki i inne na alergię, ja po nich zasypiam jakbym nie spała parę nocy. W ogóle może zrezygnuj z tabletek, bo nigdy nie wiadomo jak na ciebie podziałają. Może jakieś techniki relaksacyjne?

zyrteks, alertek ? czy one dzialaja na nerwice? silnie uspokajaja? bo jest mi cos takiego potrzebne

Gość włochata dziewica
Nie na nerwicę, na alergię.

Gość erterqgt
mozesz nie spać wczesniej całą noc, to potem będziesz taka śpiąca, że wszystko Ci będzie obojętne z alkoholem bym nie eksperymentowała, bałabym się że zrobię coś głupiego albo że ktoś wyczuje poza tym gwarantuję Ci, że jak tylko wyjdziesz na środek i zaczniesz - nerwy nagle opadną. Po drugie - organizm ludzi jest tak skonstruowany, że nie może długo żyć w stresie. Więc jesli denerwujesz się kilka godzin, to poziom hormonów odpowiedzialnych za stres spada, zaczynasz za to czuć zmęczenie. W wielu przypadkach dzieje się to zanim nastapi wydarzenie które tak stresuje (na pewno przeżyliście przynajmniej raz taką sytuację, że pow ielkim stresie dopada was ogromne zmęczenie i senność)

Gość scarlet1976 ************
cześć:)Podowiem ci ze jest coś takiego jak wizualizacja,Spróbuj się wyobrazić w tej sytuacji,jak wygłaszasz to przemówienie, ogólnie sobie kreuj obraz tej sytuacji.To pomaga.Warto tez sobie wygłosić to przemówienie do lustra,jak się czujesz niepewnie to nawet więcej niż raz.Jak jesteś dobrze przygotowana to powinno być wszysko ok.Zobaczyszz e jak juz zaczniesz mówić na tym forum to potem już będzie z górki.Niee kombinuj z alkoholem bo jeszcze ktoś faktycznie wyczuje i się tylko siary najesz niepotrzebnie, poza tym tez nie wiadomo czy nie zaszkodzi przy takiej stresującej sytuacji,bo czasem daje tylko pozory odpręzenia.Pomysl sobie ze parę godzin będzie juz po wszyskim.Jak chcesz wziąć coś na uspokojenie to jedynie persen bo to ziołowe tabletkiTrzymamy kciuki za powodzenie misji.:)