Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shycha

owłosiona klata

Polecane posty

Gość shycha

Czy podoba wam się owłosiona klatka piersiowa u faceta? Bo mi nie i jak na złość facet, którego kocham ma pełno kłaczków w tym miejscu. Czasami, gdy jestem z nim na plaży to po prostu wstydzę się za niego [albo raczej za mnie, bo wydaje mi się, że wszyscy myślą, że mnie to kręci]. W normalnych okolicznościach też mi głupio, bo wystają mu poza kołnieżyk koszulki. Najgorsze jest to, że on nie widzi w tym nic dziwnego i nie ma zamiaru się depilować, bo uważa to za niemęskie. Jak mam go skłonić, żeby coś z tym zrobił? A może dać sobie z tym spokój? Dodam jeszcze, że to owłosienie jest dosyć obfite :/

Gość pop i rock
mi nie przeszkadzaja...ale moze twoj facet ma ich wyjatkowo duzo...bo jak wystaja poza kolnierzyk koszulki to juz raczej zle :) a co z tym zrobic to ciezka sprawa...moze pojecz nad wydepilowanymi aktorami i twoj facet zalapie?:P

Gość shycha
dzięki, metody na aktora jeszcze nie próbowałam ;)

Gość rtydfs
ja też zawsze lubiłam gładkie klatki - teraz jestem z facetem który ma trochę owłosioną, ale tak ładnie i niewiele, tylko na wysokości piersi i lubię to. Nie dziwię Ci się i gdyby mój był zarośnięty az pod szyję to równiez by mnie to odpychało i wstydziłabym się za niego. Dla mnie to wstrętne jest gdy wystają włosy poza kołnierzyk koszuli, feeee.... Rozumiem go poniekąd, ale taki dywanik na klacie to przesada. Powiedz mu że dla niego golisz nogi, pachy i krocze, więc niech dla Ciebie zgoli ten dywan.

Gość shycha
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość shycha
Do "wy tepe idiotki" Chyba właśnie napisałam, że go kocham ;) Nie akceptuję tylko tej jednej rzeczy...

Gość the one and only me
Ja się wypowiem. Nigdy nie podobali mi sie faceci z nadmiwrnym owłosieniem. Wręcz mnie obrzydzali. W końcu los spłatał mi figla i zakochałam sie w facecie z dosyć obfitym owłosieniem, również na klacie. I wiesz co? Nie zmieniłam bym w nim absolutnie NIC! Szlenie podoba dokładnie mi się taki jaki jest. Kocham go strasznie i kocham w nim wszystko. Nie usunełabym z jego ciała ani jednego włoska!

Gość Kleopatraaaa
a ja sie nie wypowiem:)

mnie osobiscie podniecaj taki wloski na klacie .Kiedys tez nie lubialam takich wlochatych facetow

Gość zreszta czy to nie zalezy
od kobiety??? jedna lubi druga nie....ale wstydzic sie??? czy my faceci powinnismy sie wstydzic za wasze piersi i motylki....?

nie lubie owlosionych,chociaz nie jest to potencjalny powod do odrzucenia kolesia dla mnie,a gdybym byla z takim to nie chcialabym,zeby sie depilowal. po pierwsze to faktycznie JEST niemeskie,a poza tym tacy owlosieni maja zazwyczaj geste wlosy na nogach tez, i co? ma chodzic z gladka klata i czarnymi od wlosow nogami? gdybym miala takiego wlochacza sprobowalabym namowic go na podcinanie ,zeby wloski nie byly krecone i nie wystawaly spod ubrania.

wstydzic sie tego to juz dla mnie niezrozumiale.na pewno mnostwo dziewczyn lubi owlosionych chlopakow i co z tego.

Gość shycha
Dziękuję za komentarze. Ja po prostu nie chcę, żeby za jego plecami ktoś się z niego wysmiewał, bo z tego co zauważyłam to wielu chłopaków stosuje jakąś tam depilację. Mój facet twierdzi, że inni nie golą tylko po prostu nie mają owłosienia. Nie wiem na ile jest to prawdą...

Gość fee to jest obrzydliwe
i jeszcze jak wystaje spod ubrania,to mnie na wymioty zbiera;/ nie przytulilabym sie do takiego futrzaka;/ wspolczuje wez go sama podetnij maszynka elektryczna najlepiej,albo rzuc:)

Gość fee to jest obrzydliwe
Lubie was więc zdradzę wam że gdy sierpniowy kapuśniaczek zrasza pastwiska pod Siedlcami, przyklejam sobie do nosa długi tekturowy dziób i staję na jednej nodze nieopodal drogi krajowej A2, udając bociana tuż przed odlotem do Afryki, budząc sentymentalno-patriotyczne westchnienia przejeżdżających kierowców TIR-ów.

Gość uppppppppppppp

no wlasnie on ma takie przyciete do fajnej dlugosci. jak ktos ma takie bujne z natury to glupio by wygladal z ogolonymi,bo rece i nogi mialby jak dywaniki a tu nagle klata gola:P sto razy lepsze takie przyciete

Gość wiota
ja lubię mężczyzn z zarośniętą klatą,strasznie mnie podniecają.Mąż mój ma włosy na klacie ale wolałabym żeby miał ich więcej.Ale co zrobic :)