Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamanaaa

nie wiem już co robić...

Polecane posty

Gość podłamanaaa

witajcie, nie moge spać, mianowicie mam problemy nie do przeskoczenia, oczywiscie finansowe... skończyłam 1 rok studiów, zaocznie, w miesice oddalonym o 200 km. mieszkam w domu rodzinnym i dojeżdżam. musze jeżdzić w piątki popołudniu i wracac w poniedziałki. nie mam innego połączenia. cała sobote i całą niedziele mam zajecia. bardzo czesto sa miesiace że mam zajecia co tydzień. przez to nie moge znaleśc żadnej pracy bo kto bedzie chciał taka niedyspozycyjna? wszedzie śłysze to samo a zaniosłam i wysłałam wiele cv. rodzice widze ze nie daja już rady. czesne za szkołe, dojazdy i noclegi na studiach wynosza miesiacznie 1100 zł. nie wiem już co mam robić. skoczyłam na głęboką wode, zamiast pójśc na uczelnie w swoim miescie. zastanawiam sie czy przed rozpoczeniem nowego roku akademickiego nei zrezygnowac. i nie pójść do pracy a za rok dwa, jak wszystko może sie ułoży nie pójśc znowu na studia. oszczednosci jakie miałam nei starczyły na wiele. nie wiem co dalej robić, zadłuże sie na uczelni, chce odciążyć rodziców. z takim trybem zjazdów to ja moge co najwyzej zarobić 300 złotych na kasie w markecie. nigdzie indziej mnie nie chca. mam dość...

Gość poszukaj sponsora

Gość podłamanaaa
dzięki za radę ale nie skorzystam z niej

Gość a nie możesz się przenieść
na dzienne (na tej uczelni)? próbuj! mogłabyś wtedy szukać pracy.

Gość Zycie jest cienszkie ech

Gość bubu22
polecam kredyt studencki. bardzo odciaza a i splacic latwo.