Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amaletto85

druga proba-fantazja

Polecane posty

Witaj! Poświęcisz mi pół godzinki swojego czasu? Spotkasz się ze mna i popatrzysz jak się onanizuję? Mam fantazję aby zrobić to w obecności obcej kobiety. Oczekuję tylko Twojego towarzystwa... chcę z Tobą rozmawiać... patrzeć na Ciebie... nic więcej. Jestem przystojnym, ustatkowanym i bardzo dyskretnym 25 latkiem... szukającym nowych, może trochę nietypowych doznań. Jesteś zainteresowana? Chcesz o coś zapytać? Odezwij sie koniecznie i podaj swoje warunki... jeśli nam się spodoba to możliwe częstsze spotkania.

Gość fbtbt
zukam napalonej laski

Gość dfdfr
Amaletto85 ale z Ciebie dupek :-) Na takei cos,to wyrwiesz tylko desperatke

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnna
a robiłes to juz kiedyś przy dziewczynie?

Gość Jan Paweł 202
urzekła mnie twoja historia 💤 a teraz wypie.rdalaj :classic_cool:

hej kissme:) ale mi nie chodzi o jakies desperatki, mi do desperacji tez sporo brakuje. Po prostu staram sie spelnic swoja fantazje i nie widze w tym nic zlego. Moze nie jest zwykla ale na tle niektorych ktore nam tu prezentowano mysle ze jest calkiem do wykonania i normalna ale nic na sile. Jesli sie dogadam z ewentualna chetna to czemu nie?

Gość dcjhvbde
Jestes desperatem autorze,bo w necie szukasz chetnej.

do onnnnnnnnnnna-raz dawno mialem taka okazje ale byly to czasy totalnej nieswiadomosci seksualnej;) jan pawel 202- jesli ci cos nie pasuje to sam w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j! nie znasz mojej historii a jedynie mala skrywana fantazje wiec zamknij twarz!

Gość jeszcze nie doroslam do takich
eksperymentow. to po pierwsze a po drugie to pewnie mieszkasz tak daleko, ze:P a po trzecie to jestem stara i brzydka:D i na moj widok zwiednie ci twoj szlachetny kwiat

nie desperatem tylko internet daje ta przewage ze wszyscy jestesmy tu anonimowi tak jak te wszystkie chlystki co ublizaja a jego osiedle to serwer ajesli z kims spi to z klawiatura. ja nie jestem taki odwazny zeby zagadywac nieznajome dziewczyny na ulicy czy w barze czy spelnia moja, to fakt, troche nietypowa fantazje. Jesli ty bys tak postapil to gratuluje odwagi. A ja tu bede pewien ze jak ktos sie odezwie to bedzie zainteresowany.

poza tym wole spytac sie tu i czekac na ewentualny odzew niz robic to gdzies po krzakach, nie wszyscy maja chec patrzec i dlatego napisalem tu zeby umowic sie z dziewczyna ktorej nie wystraszy taki widok;) jestem z wawy

Gość miciu piciu
ogłoszenia identyczne tylko wiek się nie zgadza. Pewnie naprawdę to jesteś dyskretnym i ustatkowanym emerytem z fantazją

no nie bardzo ale nie bede juz wyjasnial po raz nie wiem ktory. podalem moj mail, jesli jaks dziewczyna byla by zainteresowana to czekam i na pewno odpisze na kazdego. pozdrawiam cieplo

a co ty k.urwa jakis tropiciel jestes czy o co ci chodzi?! moze minales sie z powolaniem? nabor do policji wciaz trwa. menda byl bys zapewne pierwszorzedna i medal bys dostal a tak jestes tylko smutnym chlopkiem co siedzi gdzies w swojej pstrzynie z klawiatura i monitorem pod koldra i szuka topicow pol dnia, zajmij sie czyms konkretnym, zyj swoim zyciem

Gość Jan Paweł 202
co ty bełkoczesz i do czego zmierzasz? dasz rade napisać to po polsku i pełnym zdaniem? 💤

Gość miciu piciu
a o swoim wieku nadal milczysz... myślisz że reszta forumowiczów też nie zauważyła rozbieżności? W takich przypadkach jestem za tropicielami. Nie wiadomo coś zacz

Gość Jan Paweł 202
to gimstulej na lekcji informatyki albo sympatyczny emeryt typu bear :classic_cool:

poprzednia wypowiedz mysle ze jest zrozumiala a jesli masz z tym problem to tym bardziej nie swiadczy to najlepiej o twoim intelekcie. Moj wiek miesci sie pomiedzy 25 a 30 rokiem zycia i nie widze w tej rozbieznosci nic fascynujacego a jesli ktos bedzie mial naprawde sie przekonac kim jestem to napisze maila i pogadamy normalnie.

Gość miciu piciu
chyba jednak emeryt, gimnazjalista nie ma takiego zasobu słów... hmmm a może wiek kryje się w nicku Amaletto85?;-P

Gość Eva K
A moze napisz jakie masz wymagania co do tej dziewczyny-wyglad wiek i te sprawy? moze bede zainteresowana

Gość Jan Paweł 202
wolam z calej glebi tego tysiaclecia - krokiem tanecznym w rytm salsy W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J !!!! :classic_cool:

generalnie nie mam jakis szczegolnych wymagan co do wygladu, ale wiadomo ze taka osoba musi byc odwazna, pewna swojej wartosci i atrybutow po prostu atrakcyjna i nie chodzi mi tu o stricte o wyglad. oczywiscie jesli bedziesz ladna to nie mam nic przeciwko a wrecz bede zachwycony:) a jesli chodzi o wiek to nie gra on chyba az takiej roli

rozumiem ze tak cie w domu wolaja czy o co chodzi? bo do tej pory nikt ci nie ublizal ale jesli jestes frajerem co nie potrafi zajac sie soba to teraz moze sie to zmienic

Gość Jan Paweł 202
słucham? leszczyku, zważ kapke wafla jak raportujesz szarży 💤

nie chce mi sie z toba dyskutowac bo chyba sie zawiesiles miedzy wymiarami. jakiej szarzy??!! chyba za dlugo czasu spedzasz przed komputerem, ochlon