Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amaletto85

druga proba-fantazja

Polecane posty

Gość Jan Paweł 202
Pasywny Danielek zwany Srogim :D Na pewno musiałeś szukać potwora z Loch Ness :classic_cool: Strasznie się boję, leszczyku w dresie z Biedronki... 💤 Idź już w chooy, nudzisz.. PS: nadstaw tradycyjnie ryja na... :classic_cool: PS: nie napisałeś jak ci poszło ciągnięcie ku.to.ngów, rozbaw mnie, synu :classic_cool:

Amaletto żałosny jesteś. Celowa dzisiejsza prowokacja tylko dlatego żeby podnieść temat i móc sobie z kimś pogadać, bo jak widać po popularności tematu od wczorajszego dnia w porze teleekspressu nikt nie ma ochoty by z tobą rozmawiać.

nie ja jestem zalosny, koles mi ubliza choc nie ma mnie na forum i mysli ze ma racje. Dla twojej informacji spelnilem swoja fantazje i jest mi z tym bardzo dobrze a ten hoojek od wczoraj siedzi i ubliza a jezeli gdzies sie ruszyl to do lozka z klawiatura. A uwierz ze kilka osob sie odezwalo tyle ze na mail bo tu z tym parchem nie ma co dyskutowac. a ty lamusie smiej sie smiej ale kiedys sie przejedziesz na tych swoich frajerskich odzywkach. nie chodze w drsie z biedronki ale nie uwarzam zeby to w co sie ubierasz stanowilo o tobie jako czlowieku. Uwierz ze znam roznych ludzi, niekoniecznie zamoznych, niektorzy sa wrecz ubodzy ale maja cos czego ty nie bedziesz mial nigdy bo tego nie rozumiesz, chodzi o pewne zasady, honor i to jakim jestes czlowiekiem. A ty miekki fiucie chocbys ubieral sie w nie wiadomo co to i tak bedziesz lamerskim parchem, frajerem i petakiem. To tyle ode mnie, powodzenia zasciankowy internauto! mam tylko nadzieje ze jak sie wygrzebiesz kiedys z tej swojej komory to spotkasz kogos kto wyjasni ci o co mi chodzilo tak ze odechce ci sie wzpiszwac takich wypocin. strzala petaku

Gość Jan Paweł 202
Pasywny Danielu - tradycyjnie sram na ciebie, szczurze z suchą klatą, damskich fatałaszkach z mikropenem :D jakbys miał dużego nie byłbyś tak żałosny :classic_cool:

Gość pozłacana_
Amaletto, czy nie lepiej umówić się z jakąś znajomą? Poszukiwania tutaj są chyba dość ryzykowne.

Gość Jan Paweł 202
a ja tradycyjnym nasraniem ci do ryja :classic_cool:

poszukiwania chyba zakonczone:) a poza tym moj mail tu jest wiec pisac mozna, ale dziekuje za troske;)

Gość pozłacana_
To nie troska, raczej zainteresowanie tym, co się tu dzieje :) Znalazłeś chociaż to, czego szukałeś?

mozna tak powiedziec:) ale jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam na maila bo juz nawet nie chce mi sie czytac co ten gamon wypisuje

Gość pozłacana_
Nie przeczytałam całego topiku więc nie znam maila, a co do Jana Pawła to nie warto sobie zawracać głowy. Zainteresowanie tylko dobrze mu robi.

Miałem tylko to na myśli o czym mówi pozłacana. Mimo wszystkiego co wypisywał tu Jan Paweł nie da się ukryć że dziś właśnie ty go sprowokowałeś i chyba tylko o to ci chodziło, więc nie pisz że nie chce ci się go czytać.

Gość csmkocvmovmw4iov
o to chyba tez Ty:) moze tu zajrzysz ale jesli chcesz to ja byla bym chyba zainteresowana;)

Gość ewrgf
o frajer jan pawel jak zwykle spedza czas przed komputerem:) wciaz siedzisz i biadolisz zajadajac sie kupa:)

Gość dobrze wiesz kto
nie opisuj mi swojej codzienności, cwelu :classic_cool:

Gość ty tez wiesz kto
cwelu to do tataue wolasz lamusie cherlawy

Gość dobrze wiesz kto
nie opisuj tu też wspomnień z dzieciństwa.. rozumiem że nie było lekko, być regularnie bolcowanym przez męską część rodziny szkoda mi ciebie, dysfunkcyjny onanisto :classic_cool: Tradycyjnie sram ci do ryja, tak jak lubisz 😘

Gość dzieci
powsadzajcie se w ryje w mistycznej pozie 69, a teraz W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.C