Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula z ula

.......moj ex na slubie mojej siostry

Polecane posty

Gość ula z ula

moja siostra zaprosila na swoj slub (tylko do kosciola) mojego bylego. wg mnie postapila dobrze bo zna go od 3 ponad lat. jej narzeczony czasem sie z nim widuje w sprawach zawodowych.. nie wypadalo go nei zaprosic. problem w tym, ze on chce przyjsc.. ja bede na slubie z moim nowym chlopakiem, kktorego on jeszcze nie widzial (mimo ze jestem z nowym od ponad roku). nie widzila go tez na zdjeciach.. takze mowie mu (exowi) ze bedzie to przezywal bo takie rzeczy nie sa przyjemne.. (i dla mnie i mojego nowego bedzie to niezreczna sytuacja.. ale liczy sie decyzja mojej siostry - w koncu to jej slub) tylko po co on chce przyjsc? jak bylismy razem to omijal sluby szerokim lukiem, wiem ze chce przyjsc zeby zobaczyc mojego obecnego chlopaka... ale nie wiem po co.. przeciez to mu sprawi tylko bol... (b przezyl nasze rozstanie i jeszcze czasem mi pisze ze mnie kocha i teskni..)

Gość ula z ula
ahah, nie spokojna glowa ;)

Gość moze chce ci pokazac
laske o niebo ladniejsza,zeby ci uswiadomomic,ze nie wszystko kreci sie wokol ciebie nie dorabij ideologii, zostal zaproszony to moze przyjsc i chuuuj ci do tego

sluhaj, nie przejmuj sie tym - nie mozesz przecież martwić się za niego, ze coś jemy sprwó ból rozumiem, ze to troche niezreczna sytuacja dla calej waszej trojki ale tak naprawde ile sie bedziecie widziec w tym kosciele - Wy pewnie bedziecie siedziec blizej oltarza jako bliska rodzina, on gdzies dalej, zreszta w kosciele sie noe rozmawia.... ew migniecie gdziec sobie podczas skladania zyczen, przedstawisz panow sobie i tyle.... ciesz sie ze na wesele nie idzie!

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuu
dziecko Ty za ksiązki się zabieraj i czytaj, czytaj, czytaj.... to nie boli... a rozumu przybędzie jesteś już w liceum czy kończysz gimnazjum?

Gość ula z ula
Mój były jest bardzo jurny - boje się że mnie zerżnie razem z moim nowym chłopakiem

Gość inkkkkkkkkkka
a ską wiesz ze będzi sam?

Gość ula z ula
jestem po studiach, dajta mi spokoj w tej calej syt nie chodzi mi o mnie (ze przychodzi sie gapic na mnie) ale o niego.... po prostu mi zal ze bedzie to potem przezywal... mimo ze sie z nim rozstalam uwazam ze to dobry czlowiek. wiem ze zaraz ktos mi odp zlosliwie... chyba nie potrzebnie zaczelam ten topik. wiec go zamykam i juz.

Gość ula z ula
wiem ze bedzie sam bo z nim gadalam 3 dni temu i mowil ze nikogo nie ma. on w ogole mial tylko jedna dziewczyne - mnie :p a dzis mi pisal na gg ze dostal to zaproszenie i ze przyjdzie bo nie wypada odmowic... i skoro mi to nie przeszkadza to on chetnie przyjdzie...

Gość zolza wyluzuj tu pisze ula z
ula. wyluzuj bo w jego przypadku swiat sie kreci wokol mnie.. a wolalabym zeby sobie kogoos znalazl, bo jego doly sa meczace..

swiat sie nie kreci wokol Ciebie. on chce przyjsc na slub Twojej siosty dla niej i dla jej przyszlego meza, a nie dla ciebie skoro tyle czasu nie jestescie razem to ma dupie z kim jestes

Gość ula z ula
koniec tematu! koniec topiku .

Gość ula z ula
wlasnie mi powiedzial ze chce przyjsc mnei zoabczyc. ale serio jzu nie odpisujcie.