Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

zdradziła i dalej kręci.co o tym sądzicie?

Polecane posty

Zdradzila mnie kobieta z kolega wybaczylem jej to chociaz to nie takie latwe i ciagle mialem watpliwosci .Zamieszkalismy razem mialem mieszane uczucia czy podolam >Wczoraj wieczorem stwierdzila ze moze powinnismy odpoczac od siebie zebym z tydzien pomyslal czy chce byc na pewno z nią .Czulem ze oczekiwala odpowiedzi ze powiem jej ze to bedzie dobre ze sie zgadzam powiedzialem ze chce z nia byc ze damy rade .A dzisiaj jak jej nie wyszlo jeden sposob stwierdzila ze bierze urlop i jedzie do brata na dzialke bo dawno nie widziała sie z jego dziecmi i ze wyjezdza na tydzien- chociaz nigdy do nich nie jedzila . A wiem ze wyjezdza z kolezanka sie zabawic .Odczytalem ostatnio esemesa od jej kolezanki , czy dostanie urlop bo ona go juz zalatwia sobie i czy jej sie równiez uda .Ręce opadaja co otym sądzicie

Gość w balona cie robi
olej ja bo ona ma pusto w glowie, kreci na boku ile wlezie.

Gość nipnip1
wspolczuje- traktuje Cie jak pieska ktory zawsze bedzie czekal... zastanow sie czy chcesz spedzic zycie z kims kto Cie tak traktuje. kazdy kto traktuje druga osobe z szacunkiem to rowniez zasluguje na szacunek...

Gość łezka26
nie zalezy jej na Tobie.. przykro mi.. Ona szuka czegos innego, nie jest gotowa na normalny zdrowy zwiazek, na pewno nie z Toba,

Gość waniliaPyszna
piotrek to ty musisz sie zastanowic czy chcesz byc rogaczem?

Gość Wielbicielka Piotrusia
oj Piotrek Piotrek nad czym ty się zastanawiasz jeszcze?? :O

Rogaczem nikt nie chce byc. Ona juz mi przyprawila rogi tak wiele razy krecila a pozniej twierdzila ze sie pogubila .Po zdradzie wyjechala sobie z ta sama kolezanka na wakacje co teraz ma z nia jechac chociaz miala jechac ze mna zadatkowalem nawet kwatere a ona sie wyruchala z moim kolega dwa dnie przed zamieszkaniem razem i 4 dni przed wspolnym wyjazem gdy wrócila z wakaci dalej z nim krecila moze nie jak krecila tylko sie dymala

Oj Piotrze, Ty chyba sam siebie nie szanujesz, o Twojej lubej nie wspomnę. Na co czekasz?

Gość łezka26
wiem ze Ci ciezko cholernie, bo kazdy z nas zapewne przezyl jakies zdrady w swoim zyciu, badz madry i zostaw ją. To nie jest dziewczyna dla Ciebie. na pewno nic do Ciebie nie czuje, nie kocha...est bezczelna i nie zasluguje na nic.

Gość łezka26
nie wiadomo czy z nia dziecka nie ma Twoj kolega. Takze wez sie w garsc i odsun ja na zawsze z calych sil. To nie ma przyszlosci. Nikt madry nie powie Ci ze jej na Tobie zalezy. Jestes dobrym chlopakiem i zaradnym jak widac, trzymaj sie tego, poznasz za chwile fajna dziewczyne. Nie marnuj sobie zycia na wlasne zyczenie bo bedziesz mial rozbitą rodzine.

Gość piotrzeeee
czy ty masz rozum ???? :o

'nie wiadomo czy z nia dziecka nie ma Twoj kolega' Cóż za rewolucyjna koncepcja ocierająca się o fantastykę :)

Gość fgyrtewooo
hehehehhehehe

Gość DariaMonika87
Sądzę że powinieneś zapomnieć, tacy ludzie co raz zdradzili zmieniają się bardzo rzadko. Z Tobą ma wygodnie, dajesz jej miłość wsparcie wie że zawsze może liczyć na Ciebie, a zdradzając Cię ma odskocznię od codzienności, luz, zabawę - coś innego.. Ona się nie zmieni i zawsze już będziesz myślał czy akurat w danej chwili nie zabawia się z innym, straciłeś zaufanie a w związku zaufanie to jedna z podstaw. A skąd wiesz czy nie wpadnie podczas zdrady i nie wrobi Cię w ojcostwo?

masz to na co sobie pozwalasz. Trzeba było ja w dupe kopnąc za 1 razem. A Ty nie... wybaczyłeś raz, drugi, dziesiąty i teraz masz za swoje. Poki z nia nie zerwiesz co chwile bedziesz okłamywany i oszukiwany.

Hmm gdyby jej zależalo na Waszym związku, to nie ryzykowała by wyjeżdzając z koleżanką podczas, gdy Wy mieliście Wasze wspólne plany juz.... . Na Twoim miejscu powiedziałabym jej co o tym myśle i rzeczywiście albo rozstanie, albo chociaż przerwa, ale przerwa taka, która wyjdzie z Twojej inicjatywy, niech też poczuje, że ten związek wisi na włosku. Po co masz sobie nerwy psuć? :) Pozdrawiam

Gość Mily Piotrze..
nie daj sie wiecej i wyrzuc na zawsze ze swojego zyccia te lafirnde pozwalasz sie traktowac, jak ciapek, to masz - bedzie ci zawsze przyprawiac rogi, ze bedziesz nimi rysowal sufit nie kocha cie larwa- znajdz lepsza - tego kwiatu pol swiatu kobiecie powiedzialabym to samo :)

Gość obuchem w łeb
Mieszkasz z dzifką :( ZWARIOWAŁEŚ??????

Eee.., niepotrzebnie opisywałeś szczegóły o dymaniu 4 dni przed itd. Przestało być wiarygodne :( Albo jesteś ciotą do sześcianu, aż tacy nie istnieją.