Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...../..../.../

jak to jest?

Polecane posty

Gość ...../..../.../

wczoraj pojechalam zlozyc papiery na uczelnie na stypendium. i co sie okazalo : w mojej rodzinie jest 5 osob mama pracuje ojciec tez prat polibuda ja unwerek, moja siorka chyab w tym roku skonczyla UJ i babka powiedziala ze ją sie NIE WLICZA i skersliła!!!! czyli co tak jakbym miala tylko 4 os w rodzinie? i dochody tez na 4?? przciez mieszkany w 5!! i tak bym nie dostala stypendium bo dochody mamy duze ale to chyba nie sprawiedilwe nie?

Gość ...../..../.../
poweidziala ze skoro jest absolewntką to jej sie nie wlicza! dziwne :/

Gość ...../..../.../
ahaaa :( no ale jest zarejestrowana bez zasiłku, no nic jak dla mnie dziwne :/

U mnie jest podobnie ale siostra pracuje, nie wiem dokladnie jak jest w Twoim przypadku Jednak wydaje mi sie ze wliczaja sie osoby niepelnoletnie i/lub uczace sie

Gość mama przyszłych .....
studentów dziewczyny a może uświadomicie mnie jakiej kwoty nie można przekroczyć starając się o stypendium w tym roku moich 2 synów zaczęło 3 kl LO...planują studia i przyznaję że nie za bardzo mnie na nie stać ale dużo osób pociesza mnie że przecież są różnego rodzaju stypendia ....owszem oboje z mężem pracujemy ale nie zarabiamy jakiś wielkich pieniędzy no i mamy na utrzymaniu jeszcze jednego syna

Gość przekroczona
o ile pamietam 504 na osobę

tutaj masz, to akurat przyklad z mojego uniwerku http://www.dzmlodz.uni.wroc.pl/pliki/kwoty_swiadczen2008_2009.pdf jesli bedzie im przyslugiwac stypendium i dodasz stype mieszkaqniowa, na zywnosc itd to mysle ze nie bedzie tak zle z ich utrzymaniem na studiach. a jak jeszcze dostana stypendium naukowe rok pozniej to juz w ogole nie bedzie problemu

Gość ...../..../.../
to zalezy od uczelni wlasnie :)

Gość mama przyszłych .....
dziękuję Wam dziewczyny :) 504 to by pasowało bo tak samo jest z zasiłkiem rodzinnym i nam się należy nadal oni wybierają się na Politechnikę w Poznaniu