Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokij kabluk

175 cm wzrostu a obcasy

Polecane posty

Gość wysokij kabluk

dziewczyny,nosiscie obcasy przy tym wzroscie? ja nawet bym chciala, trak od czasu do czasu, ale co bedzie jak je naloze, gdy juz chodzac w plaskich butach ciagle slysze jakies uagi dotyczace mioich cm:O

Mnie się podobają wysocy ludzie.Miałam w szkole nauczycielkę , która miała chyba 1,85wzrostu (w butach).Podobała mi się , była smukła.Myślę więc że możesz zakładać buty na obcasie, nie będziesz źle wyglądać.

Gość wysokij kabluk
uu, no prosze. fajnie, moze i ja sie przelamie. jebac to:P

Gość wysokoo wysokooooooooo
ja mam 176, na wesele kupiłam sobie 10-cm obcasy, też miałam wątpliwości, ale kochane dziewczyny z kafe przekonały mnie, że mój wzrost to mój atut i jebać wszystkich, którym się to nie podoba :p

Gość abigay
pwoiem tak, dla mnie idealem byloby gdybym miala 170 wowczas + 10 cm obcas to 180 fajnie:), ale mma 175 cm..i co mam zrezygnowacz obcasow? bo to jest tak wiekszosc pieknych butow ma wlasnie obcasy 10 cm lub wiecej, natomaoist trudno znalezc ladna oryginalna szpilke ktora mierzy 6 cm.. (Mysle ze oosby wysokie przyznaja mi racje) dlatego nosze od czasu do czasu 10 cm szpilki i czuje sie seksownie.. bo noga na obcasie inaczej wygalda, kobieta inaczej sie czuje, inaczej porusza..

Gość cudowny topic
nad czym się tu zastanawiać? jak ci się podobają, to zakładaj.;)