Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowanananan

czy myslicie ze moge byc w ciazy? jestem tak skolowana ze masakra

Polecane posty

Gość skolowanananan

od razu zaznaczam ze nie jestem gowniara, ktora nie wie czym moze grozic wspolzycie bez zabezpieczenia, mam stalego partnera, dziecko nie bedzie tragedia:) w ubieglym miesiacu wspolzylam 3 razy bez zadnego zabezpieczenia, on skonczyl w srodku, pod koniec miesiaca zaczelam miec takie objawy jak zgaga, nudnosci, czesto chodzilam na siku, mialam temp 37 stopni, wrazliwe sutki, myslalam ze jestem w ciazu, az tu nagle dostalam okresu, normalnego, zadne plamienia. No to stwierdzilam ze jednak w ciazy nie jestem, wczoraj okres mi sie skonczyl a temp caly czas troszeczeke ponad 37, dzisiaj rano mialam straszne nudnosci, wymiotowalam, pol godziny temu zrobilam test, negatywny. Czy jest mozliwe zebym nadal byla w ciazy a test sie pomylil? zaznaczam ze robilam go teraz a nie z porannego moczu, ale z drugiej strony gdybym byla w ciazy to juz po okresie to chyba nie mialoby znaczenia bo to byloby kilka dni po spodziewanej miesiaczce. Do lekarza ide w poniedzialek. Co o tym myslicie?

Gość skolowanananan
kupilam jakis pink test ktory niby wykrywa ciaze juz 6 dni po zaplodnieniu, pierwszy raz wspolzylam bez zabezpieczenia 3 tyg temu wiec juz powinien pokazac ciaze, ostatni raz tuz przed okresem, wiec jesli wtedy zaszlabym w ciaze to przeciez nie mialabym jeszcze takich objawow jak wymioty

Gość skolowanananan
halo dziewczyny pomozcie bo oszaleje

Gość skolowanananan
no wlasnie chyba jutro zrobie drugi test, ale jesli znowu pokaze negatyw to ja juz nie wiem, wszystkie objawy wskazuja na ciaze, nawet wyczytalam ze w pierwszym miesiacu moze byc normalny okres

Gość 19873
skoro ciaża nie była by tragedia to po co sie zamartwiasz, nie rozumiem niektórych kobiet

Gość rozumiem że wyczytałaś na
forum że ten normalny okres w ciąży jest :):):) Jak tak bardzo się niepokoisz, to idź gdziekolwiek do laboratorium i za kilka zł zrób test z krwi. Będziesz wiedziała na 100%

Gość skolowanananan
dodam ze nie odczuwam zadnej bolesnosci piersi

Gość mangulina
leć jutro rano do labolatorium i zrób test z krwi BETę hcg - koszt ok.20-30 zl - 100% pewności

Gość mangulina
a piersi nie zawsze bolą w ciąży...niektóre dziewczyni wogóle nie mają objawów w I trymestrze ciąży

Gość skolowanananan
wlasnie zmierzylam temp i mam 38 stopni, to chyba jednak jakis wirus bo to za wysoka temp jak na ciaze