Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika91

Mój chłopak ma małego/

Polecane posty

Gość AśkaSraśka17
to była sperma bo widziałam że dochodzi jak sie całowaliśmy no i wtedy nic mu sie też specjalnie nie odznaczalo by chował w majtkach jakies monstrum

Gość polecam taką motodę
stań rozkrokiem nad słupkiem parkingowym i sie nadziewaj ;)

Gość Ritta46
Nie pozostaje ci nic innego jak sprawdzić na własne oczy. Swoją drogą nawet jeśli ma mniejszego skąd wiesz że cię nie zadowoli ? Próbowałaś z jakimiś większymi "akcesoriami" ? Na pierwszy raz zdecydowanie lepszy jest mniejszy

wyruchaj go i baw sie ale na powazny zwiazek szukaj takiego z duzym a tego zostaw innym frajerkom

Gość Ritta46
Weż się chłopie otrząśnij , lepiej byś zgolił lub przystrzygł tem bush bo z takimi krzaczorami to cię każda pogoni . Cały czas się żalisz że masz małego no i co z tego 12 cm - tak przynajmniej widnieje na zdjęciu to żadna tragedia , Mój pierwszy partner też miał raczej nie większego i było cudownie . Z tą róznicą że dbał o siebie i nie mał tak jak ty połowy kutasa schowanego w gęstwinie .

ciagle mi tu wszyscy narzekaja ze nie ogolony bo zle wyglada a ja sie pyytam jakie to ma znaczenie czy ,ma kudly czy nie skoro jestem prawiczkiem nie mam dziewczyny jak bede mial to sie ogole ale tak to po co i przestaje mi sie chciec dbac o siebie bo wiem ze i tak nie mam szans na kobiete

Gość Ktoś kto wie o co chodzi
Nie przejmuj się ;) Jeśli mimo to go kochasz,to nie ma problemu ;)

yyughiuh - skąd taka niska samoocena? Każdy ma szanse, musi jedynie skończyć narzekać, wziąć się w garść, odejść od kompa, wybrać sobie dziewczynę i...Zbajerować ją, tak, żeby chciała z Tobą zostać. Ciągłym narzekaniem, robieniem z siebie ofiary, nic nie ugrasz. Jesteś facetem, musisz być zdobywcą, a nie użalającą się nad sobą ofiarą.

Gość alvika
mialam 'przyjemnosc' byc 2 razy z malymi. jeden na imprezie mial jakies moze 10cm, taki smieszny kikutek sterczal, nie chcialam sie smiac, ale sie nie udalo. zaraz sie biedak spuscil. pozniej chodzilam z kolesiem co mial 13cm, byl dobry tylko nie mial czym dzialac... teraz mam faceta co ma 22cm i to sie nazywa jazda. tak wiec duzy kutas kolezanki, a nie pocieszanie chlopcow ze 14cm to juz ok i ze wiele mozna...

Gość onawi
moj ex mial niezbyt duzego.....nieraz jak mowilam ze ma malego to odpowiadal "to ty jestes za szeroka"

breddnie,bzdury i marne biadolenie 13 cm w zupełności wystarcza wiadomo im dłuższy tym wieksze możliwości wymyślnych pozycji( ponieważ nie wyskoczy)

Nie mierzyłem, reklamacji nie miałem. Po co się nad tym zastanawiać, szkoda czasu, lepiej działać.

Dokładnie, jeśli jestem w "transie' robię partnerce, dobrze jak tylko potrafię. Pieszczoty czasami bywają są wyrafinowane, to działa :P Po prostu trzeba się wysprzęglić z rzeczywistością i "tworzyć" na rzecz podniosłej chwili jaką jest seks.

Gość alvika
a mi sie wydaje, ze nie mierza tylko ci co nie maja sie czym pochwalic :) pewnie ze najwazniejsze, ze trzeba umiec nim operowac, ale z dwoch dobrych mlocarzy zawsze wypadnie lepiej ten z wieksza pala i tyle

Gość gajowy_ruchała
nie chwalac sie mam duzego jakies 17 cm dl i 14 cm w obwodzie :P

Gość alvika
17cm to raczej dobry sredniak... nie wiem skad wy te statystyki bierzecie. pewnie ukladane przez profesorkow co maja male i chca sie podwartosciowac

Gość gajowy_ruchała
te 17 cm no to raczej jak mam przerwe dluzsza ale tak hmm dochodzi do 19 cm no i ten obwod laski az piszcza :P

Gość jak nie używasz to ci maleje?
sprawdź czy odrobiłeś lekcje

Gość dsdssdsds
17 cm to sredniak? hahaa Srednia to ok 14 cm, czy sie komus podoba czy nie, a posty glupich kobiet nic tego nie zmienia

"a mi sie wydaje, ze nie mierza tylko ci co nie maja sie czym pochwalic" - albo ci którzy nie mają na tym punkcie kompleksów. Nigdy nie mierzyłem ponieważ nie czułem takiej potrzeby, uwierz nic mi nie brakuje. :D

Gość acordeon
a ja zmierzyłem z ciekawości

Gość ja mierzyłem ale
zabrakło mi linijki i musiałem użyć metrowki

Gość bolekilolekkkkkkkkkkk
17cm ale przy pelnej erekcji gdy tak zajebiscie napecznieje to tak 18cm ma i nawet cos jak by zebra na nim widac;)ma chlopak ksztalty!!!

ja zmierzylem jak zobaczylem ze jest dwa razy mniejszy niz na wikipedii gdyby byl normalny top bym nie mierzyl

Gość Roccomm
Nie mów że masz we wzwodzie 7-8 cm bo normaalny na srednio 15-16 cm ?

Gość Do yyughiuh
Słuchaj kolego...powiem Ci tak...ja mam tyle w wzwodzie co Ty i od kilku ladnych lat mam cudowna zone i synka...zycie seksualne mamy bardzo udane...lecz nie od razu bylo bosko..ale teraz znam potrzeby mojej ukochanej i wiem jak sprawic jej przyjemnosc...chce sie ze mna kochac codziennie...wiec nie rozpaczaj tylko znajdz kobiete ktora Cie pokocha...jak bylem mlodszy tez sie uzalalem tak jak Ty...bez sensu..glowa do gory i dzialaj...

Gość aaaslam
moim zdaniem marika91 powinnas sie leczyc na glowe blacharo