Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika91

Mój chłopak ma małego/

Polecane posty

Gość buahahaha
xfactor 22cm? pff...z takim małym to na ryby...zero przyjemnosci z seksu..

garry coś nie tak ? brak przyjemności no chyba nie wiesz co piszesz ;) to z jakim jest przyjemnosc ?

Gość buahahaha
minimum 25 w dlugosci i 16cm w obwodzie...Twoj chlopak ma mikrusa...haha

bez wzwodu ...kurwa ile ty wazysz ? taka wielka dupe masz ? ja to wysoka jestem ale chhuuudzinka

Gość alvika
gdzies tu bylo na temat ze zrobilam glupi post bo napisalam ze lubie duze i ze srednia to 14cm i moje gadanie nic nie zmieni. tak wiec chlopcy wasze gadanie tez nic nie zmieni, artykuly pisane przez doktorow z malymi chujami aby sobie poprawic humor tez. kobiety potrzebuja duzych pal i porzadnego rzniecia. tyle w temacie. spadam stad.

Gość buahhahahaha
alvika ktoś tu ma kompleksy :D czyzby maly biust albo brzydka twarz? :D hahahahahah...zalosne...

Gość acordeon
a ja mam 1. -scie i wszystkie które go widziały mówiły,ze chyba mam z głową jak on jest mały

Gość alejaaaeds34
moj tez... Ma 10 cm juz bedac podnieconym:( Nie czuje go. :(

Gość NieUstraszona
10 - 12 cm to "polska norma". Może poszukasz Masaja? :-D

Gość NieUstraszona
King Size, dla każdego!

Gość l. 22 ;)))
Mój były chłopak, z którym byłam ponad 3 lata miał GO idealnego i zadowalał mnie w 100%, zawsze było nam bosko. Obecnie jestem sama, ale spotykam się z jednym kolesiem, ostatnio doszło do stosunku między nami i prawdę powiedziawszy jestem trochę zniesmaczona teraz do niego. Po ponad 3letnim przyzwyczajeniu do dużego i grubszego miałam styczność z małym i cienkim, którego nijak nie umiałam złapać w ręce xD słabo go czułam i to nie było to czego potrzebuję. W pewnym sensie zależy mi na tym kolesiu i zastanawiam się, czy zawsze tak będzie, czy kiedyś może się to zmieni i będzie w stanie mnie zadowolić?? Czy warto się zaangażować jeśli sex mi nie odpowiadał? Jak myślicie?

Gość fddfdfffffffffffff
co myslimy? ja mysle ze jestes tepa pusta dziewica !!!!

Gość l. 22 ;)))
pięęęęękna odpowiedź xD uwielbiam fora ^_^

Jak jesteś atrakcyjna to znajdż sobie normalnego takiego który ma przynajmniej 17-20 cm. NIe będziesz sie martwić , że niczego nie poczujesz. Taki 12cm to faktycznie porażka. Chyba że gostek ma kupe szmalu. Wtedy możesz udawać że wszystko jest OK, a na rypanko znaleźć sobie normalego faceta. W ten sposób i wilk syty i owca cała.

Frajer, Ty nie dość że kootasa masz małego, to Ci jeszcze jaja ucięli :D

Gość gość
Tytanowe powloki,tytanowy odbyt,i SIUSIACZ z betonu jestem kur......a niezniszczalny,a tym tematem o malych Fiutach moRZecie "BALTYCKIE"wyru chac sie w du pe uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahahhaha KUTANOIID :D

Gość seksiak
a mój ma 15,3 cm i grubość jak gwint butelki frugo xD a ma tylko 176 cm wzrostu i ma 14 lat ;)

Gość seksiak
a mój ma 15,3 cm i grubość jak gwint butelki frugo xD a ma tylko 176 cm wzrostu i ma 14 lat ;)

Gość seksiak

Gość seksiak

Gość gość
Moj tez ma malego ale bardzo pracowitego ale za to bardzo grubego i tak mi pipke rozciaga ze po mni moge sobie sama cala reke wlozyc i w srodku penetrowac ale musze dobrze smarowac

Gość Acha Haha ha
A tak trochę nie w temacie.jest możliwe aby laska wsadziła całego łącznie z jajkami do buzi??ale takiego normalnej długości?;)

Gość Diozaur
Mojego nie da rady włożyć,nawet do połowy,a z jajami ... ? :)

Gość chłopak z miasta
Nie wiem ja mam 14 lat i mój penis we wzwodzie ma 15,5cm po forach internetowych które przeglądałem myśle że jest to niezły wynik :)

Gość nieidealnaxxxx
Mały fiut to porazka...I nie weim jak mozna sie takim zadowolic...Kazda kobieta wie ze to sciema ze niby nie rozmiar ma znaczenie itd....Ma znaczenie .Tyle.

Gość Rec1
15cm zadowoli? Z 14cm obwodem?