Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tableteczkamała

dziewczyny co ja mam zrobic jestem w strasznej kropce

Polecane posty

Gość tableteczkamała

:( dowiedzialam sie po 5 latach ze narzeczony mnie zdradza, nie wiem jak dlugo to trwa czy to jednorazowe ale wiem napewno wykryłam w jego komorce :( fakt bylam ostatnio leniwa marudna mialam jakies zle dni :( nie zebym go tlumaczyla ale nie jestem w stanie pojac dlaczego-on jest dla mnie idealny :( nigdy w zyciu bym nie pomyslala nigdy... on o tym nie wie ze ja wiem :( nie powiedzialam mu jeszcze bo.... obawiam sie ze jestem w ciazy :( siedze w pracy i ciagle becze, kilka osob zauwazylo ze ciagle jestem smutna, smutek topie w alkoholu, a moj facet jest dalej taki dobry jakiu byl, zwierzylam sie przyjaciolce a ona mnie wysmiala mowi ze nie wierzy zeby on mnie zdradzila. wiem jacy sa faceci mam duzo kumpli i widze jak smsuja czy maja jakies fotki lasek. ale do mnie to nie przemawia na chwile obecna chce umrzec, w pn wylatujemy na wspolne wakacje jak ja mam sobie poradzic :(

-.- po pierwsze jak obawiasz sie ze jestes w ciazy to przestac pic alkohol. po drugie- co to za dowody masz? jestes pewna tego?

chcesz byc z facetem , który Cię zdradza , A tak na marginesie to skąd pewność , że Cie zdradza,

jak mozesz topic smutki w alkoholu skoro czujesz ze jestes w ciąży??!! albo idz do lekarza albo przestan pic! to jedno a drugie dziecko nic w waszym zwiazku nie zmieni jesli on zdradza wiec powiedz mu co wiesz...

Gość ojojojojoojj
dziewczyno prawdopodobnie jestes w ciazy i topisz smutki w kieliszku wodki?!!! wez sie w garsc, i ogarnij ! wiesz jakie to moze miec konsekwencje dla dziecka...?! ehh.. przykro mi z powodu Twoje sytuacji ale decyzzji nikt za Ciebie nie podejmie:( jakos to sie ulozy........:)

Gość ejbisi
A co konkretnie przeczytalas w tej komorce? Moze da sie te 'dowody zbrodni" jakos inaczej wytlumaczyc, niekoniecznie to zdrada. Po pierwsze nie pij alkoholu jesli podejrzewasz ze jestes w ciazy. Po drugie masz dzisiaj kupic test i go jutro zrobic. Po trzecie pogadaj z narzeczonym. Nie mozecie wyjechac na wakacje w takiej atmosferze bo tylko sie bedziecie meczyc. Nie martw sie wszystko sie jakos ulozy.

Gość tableteczkamała
tak obawiam sie ze jestem w ciazy. dowody znalazlam w jego komorce-jej polnagie zdjecia i dziwnej tresci smsy. cos mnie tknelo i mimo ze sobie ufamy zagladnelam do jego tel kiedy spal. wszystko mi jedno i co mi z tej ciazy-z kim mam to dziecko wychowac przeciez to jakis koszmar :(

"obawiam sie ze jestem w ciazy" "smutek topie w alkoholu" :O:O zastanow sie czego ty chcesz od zycia, bo z jednej strony podejrzewasz, ze facet cie zdradza, ale jeszcze mu o tym nic nie powiedzialas, ale za to gadalas na ten temat z kolezanka, myslisz, ze mozesz byc w ciazy, a tu masz ci los- za kilka dni wylatujesz na wakacje. Troche tego za duzo.. provo??

no własnie alkohol i ciąza , gratuluje głupoty, zwłaszcza że na podstawie pewnie jednego sms karmisz maleństwo promilami

Gość tableteczkamała
oni sie kumpluja, a ta laska zawsze na niego leciala, poprostu byc moze wpadl w jej sidla i sie zapomnial.

po pierwsze dziecko można wychowywac samemu :) ( mowie z własnego doświadczenia) po drugie porozmawiaj ze swoim chłopakiem, po trzecie stuknij się butelka w głowę , to przynajmniej nie zaszkodzi maleństwu

Gość hahahahah jakie prowoooo hahah
zdradza w ciazy pije i wakacje hahaha nie no jaki metlik jak w dupie sie przewraca hihihi

Nie dosc ze jego usprawiedliwiasz to ją obarczasz cała wina za zdrade. Gdyby cie kochał i nie chcial zdradzic to nawet najpiekniejsza kobieta nie byla by w stanie go uwieść. Nie kocha cie. Daj sobie z nim spokoj, miej swoja godność, pokaz mu ze jestes silna kobieta. I nie zabijaj dziecka.

Gość tableteczkamała
nie to nie zadna prowokacja. po prostu: za kilka dni wylatujemy na wakacje, ja zajrzalam do jego telefonu teraz w sobote, wczesniej sie kochalismy no wiadomo spedzalismy razem mily wieczor-no i ja zapomnialam tabletki o 20-tym samym jest ryzyko ciazy tym bardziej ze to byly pierwsze dni i sie skumulowało od sb chodzialm jak struta-on ciagle pytal co sie dzieje, nie powiedzialm mu, ale zagadywalam o takie pierdoly typu czy mnie kocha, czy by umial z inna itd a jego zapewnienia milosci tym bardziej mnie wytracily z rownowagi :(

Gość tableteczkamała
ja nie zwalam calej winy na nia, tylko skoro nie kocha mnie to dlaczego nie odejdzie?? wszystko jest idealnie i tego nie rozumiem, pare razy mielismy ciche dni zawsze przepraszal mowil ze kocha a teraz to i to naprawde nie jest prowokacja, nagle moje zycie przewrocilo sie do gory nogami

czemu nie masz honoru? czemu nie powiesz mu ze wiesz, ze nie chcesz go znac i jest dla ciebie zerem? czemu pozwalasz sobie na to zeby z nia sypial i wysmiewal sie z ciebie za twoimi plecami. bo tak pewnie jest. czemu masz czuc sie gorsza wtedy kiedy ona czuje sie lepsza?

Gość tableteczkamała
wiem ze popisalam to troche chaotycznie ale nie daje juz rady, a jak niby mam sama dziecko wychowac ;/ pracuje zarabiam 800 zł i mieszkam z rodzicami ktorzy niechetnie mi pomoga jak rzeczywiscie bede w ciazy

to nie mogłaś wziac tej tabletki kilka godzin póxniej?? przeciez do 12 mozna sie spóźnic a potem po prostu uzywac prezerwatywy. Dzien wczesniej brałas tabsa wiec byłas chroniona tamta tabletką a tą mogłaś zjesc z kilku godzinnym opóznieniem! moze najpierw zrób sobie test bo snucie teori ciazowych nie jest najlepszym pomysłem.

tak pisz jej teraz ze mogla wziac tabletke.. albo ze mogla sie 5 lat temu nie wiazac z tym facetem... kochanie, jakby nie bylo to twoje dziecko. pamietaj o tym. poradzisz sobie jakos.

Gość tableteczkamała
tak wiem zrobie test, a jesli mu powiem to jest pewne ze nie wytrzymam i odejde, boje sie jestem taka slaba ;/ ciagle mam nadzieje ze to tylko glupi flirt :( ale to tylko durna nadzieja

Gość tableteczkamała
wiem. to dlaczego on tak twierzdi ze mnie kocha, sam jedzi po moich babciach dziadkach zeby facet potrafil az tak klamac??

Gość autorko droga nawet jak to
"tylko głupi flirt" jak to ujęlaś to ja bym nie umiała być zfacetem majacym jakies roznegliżowane fotki jakiejś kobiety innej:O sorry, ale to już jakaś paranoja:O i pewnie jak sie okaże, że on z nią nie spał tylko CI powie, że jedynie miał na to miał ochotę to Ty bedziesz szczęśliwa bo w końcu do niczego nie doszło:O:O:O żałosne:O

Gość ejbisi
A moze to ona mu te zdjecia wysylala i smsy a on ma to gdzies?

Gość tableteczkamała
ale ona mu napisala cos w stylu "juz jestem w domu misiu" no a on jej cos tam odpisal czyli jst jasne ze sie spotkamy i dziwne bo gadalam z jej facetem on twierdzi ze oni dzien w dzien sa razem ;/;/;/;/ i planuja dziecko jezuuuuuu

Gość tableteczkamała
oni kiedys sie spotkali na jakiejs wspolnej imprezie ona chciala go pocalowac on powiedzial ze jedynie kolezenstwo i sam mi o tym mowil :(:(:(:( dziewczyny to straszne bo jesli on mnie z nia zdradza to ja juz nigdy nikomu nie uwierze. to niemozliwe zeby facet tak potrafil klamac.

Gość histeryzujesz dziewczyno
zal.pl

Gość tableteczkamała
a nie mam byc zdenerwowana, nie histeryzuje, ogromnie to przezywam, ja go naprawde ogromnie kocham, nie wiem co by bylo gdybym miala zostac sama tak sei boje samotnosci :( i tego bolu

Gość zgadzam się z
przedmówcą.Po pierwsze nie kombinuj i nie pisz o ciąży bo jeszcze tego nie wiesz, wiec sama sie moim zdaniem nakręcasz a sprawę z facetem należy wyjaśnić. Fatem jest ze moze skłamać ale zamiast sie uzalac to moze z nim pogadaj co