Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o pomoc 123456

Gimnazjum

Polecane posty

Gość Prosze o pomoc 123456

Witam mam problem jestem w klasie 2 gimnazjum (przepisalem sie z innej szkoly)i niemoge sie przepisac do innej klasy tam mam wiecej znajomych bylem u dyrektorki i sie grzecznie spytalem czy mnie przeniesie a ona : ze mi zrobila łaske ze mnie przyjela i ze mnie nieprzeniesie (ale czemu ? w tatmej klasie jest mnie osob o 4 osoby powinna mnie przeniesc) i niepodala powodu czemu mnie nie przeniesie co mam zrobic aby sie przeniesc ? pomocy prosze mam wysłac mame do szkoly czy co ?mnie

Gość kamil3222
powiedz mamie zeby poszla do tej dyrektorki .

Gość ppl
napisz to jeszcze raz po polsku, bo taki bełkot, że o kurwa 😴

Gość Niemch matka Twoja pójdzie
bo te francy dyrektorki w dupie mają argumenty uczniów :O

a co na to prawo, przepisy, kuratorium?? i co mają do rzeczy znajomi?? możesz się z nimi widywać na przerwach i po szkole. i chyba ważniejszy jest np. poziom klasy. chociaż... może nie dla ciebie...

Gość aneta9433w
albo idz z tymi kolezankami co są w tej klasie do ktorej chcesz sie przeniesc -niech one powiedza ze im zalezy zebys sie przeniosla i bardzio prosicie zeby sie zgodzila. moze to pomoze a jak nie to wez mame i idzcie do tej dyrektorki i juz

Gość prosze o pomoc 123456
No więc jestem w 2 klasie gimnazjum i jestem zapisany do klasy 2a a chcialbym sie przepisac do innej klasy byłem przedwczoraj u dyrektorki i sie pytałem czy mnie przeniesie do tej innej klasy (mam tam więcej znajomych z podstawówki i z podwórka) ja sie pytam a dyrektorka powiedziala mi ze zrobila mi łaske ze mnie przyjełą i ze mnie nieprzeniesie (niepdoała powodu czemu) i u mnie jest 28 osob w klasie a w tej klasie co chce sie przepisac to jest 24 to więc powinna mnie przepisac bo brakuje tam osob a w klasie moze byc maxymalnie 30 osob prosze o pomoc.....

rajskadiablica ja sie dobrze w tej klasie nieczuje ;/ niewiem czemu sprobowałem sie do nich odezwac a onie mnie zaczeli ignorowac tak jak by mnie niebyło

Gość aneta9433w
myslalam ze jestes dziewczyna sory-- tak jak pisalam -niech ci koledzy pojda razem z toba do dyrektorki i ją poproscie o przepisanie ciebie do innej klasy a jak niepomoze to powiedz mamie zeby poszla i juz

no spoko ;p ale już byłem z przyjaciółka i kumplem u dyrektorki i to własnie było za 1 razem to więc mam iśc tam z mamą ?