Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchajcie mam taki problem

Brzydkie palce u stóp - skazana na pełne buty?? Czy sandałki + rajstopy wypada?

Polecane posty

Bardzo ale to bardzo bym chciała ubrać na wesele jakieś ładne kobiece delikatne sandałki a nie tylko te pełne buciory mam ich dosyć :( moje paluchy rozłażą sie jak u żaby :o Czy wypada ubrać do nich jakieś cienkie cieliste rajstopy, oczywiście nie te z wzmacnianymi palcami. Czy będzie wygodnie czy stopy będą sie ślizgać?

Gość hehe haha
a kto tam będzie patrzył na Twoje stopy? przecież tam będzie się podziwiać parę młodą ba! Nikt nie będzie zwracał uwagi no Twoje stopki tylko na to żeby się wybawić więc nie przesadzaj i baw się dobrze :)

Gość hehe haha
A i właśnie! Ubierz te sandałki nie wpadaj w kompleksy ^^

Wiesz ja kto jest zawsze cie baby obserwują ... ;) No i nie wiem cyz wygodnie będzie czy stopy nie będą nienaturalnie zjeżdżać w rajstopach do przodu przez co będzie niewygodnie..??

Gość esme21
co jak co ale nigdy ale to nigdy sie nie zakłada sandałow i rajstop !to zbrodnia na modzie !nawet słynni krytycy mody to mówią ,zreszta tak nie pasuje !

Tego sie obawiałam :( :( :( czyli co mogę zapomnieć na zawsze o seksownych delikatnych bucikach?! :( Widziałam dziś w sklepie takie bezszwowe, nie było widzoczne zakończenie na palcach takie bardzo cieniutkie.. pomyślałam, że może jest dla mnie nadzieja.

Gość Kuźwa jak ja nie lubie
jak ludzie nie mają problemów i je sobie na siłe wymyślają. Zrób pedicure i idz w sandałach, BEZ RAJSTOP. Myslisz ze kazdy bedzie patrzyl na twoje nogi? Matkooooooo. Chyba masz jakąś manię wielkosci jak myslisz ze twoje stopy beda w centrum uwagi całego towarzystwa.

Gość wandolina
To samo powiem, co pozostałe kobitki - kto sie bedzie patrzy na twoje stopy? Juz raczej zwrócisz na nie uwagę, jak założysz rajstopy.

Gość modaiubiór
tak, tak - idź bez rajstop, przy temp 13-15 stopni, bo taką zapowiadają na najbliższe dni, na pewno będzie Ci cieplutko w tyłek :) Lato się skończyło, moje złote :)