Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miamamakaka

doradzcie mi cos prosze

Polecane posty

Gość miamamakaka

mieszkamy razem z chlopakiem, jestesmy studentami tzn ja nie zdalam na drugi rok, poniewaz po rostu nie dalalm rady, oboje otrzymujemy stypendium, w pierwszy miesiac studiow zawsze jest ono podwojne! tak wiec teraz moj chlopak dostanie nie dosc ze wyplate to jeszcze to stypendium razy dwa, natomiat ja dostane tylko moja wyplate, to byla praca na wakacje tylko i to bedzie nasza ostatnia wyplata no moj chlopak bedzie miec to stypendium jeszcze a ja musze szukac prace jakas, problem w tym ze on jest szczesliwy ze bedzie mial tyle kasy ze mnie zaprasza na imprezki i wogole a ja nie moge wydawac swojej kasy bo tylko to mam nikt mi potem nie da, a tak chcialam sobie isc na silownie:( on juz kupil caly zestaw do golfa nie oszczedza no w sumie ma racje ale ja sie tylko wkurzam, nasi lokatorzy chca jak dostana wszyscy stypendium zeby jakies meble kupic do domu, bo beda miec kase taka sama sytuacje maja a ja sory ale nie moge sobie pozwolic na nic:( jestem zla caaaly czas, nic mi sie nie chce wszyscy gdzies wychodza wydaja kase a ja mam kryzys, ciagle marudze nie mam chumoru bo ciezko znalesc prace jak cholera jak sie juz tak nie dolowac? jak przetac byc zazdrosna o to wszystko??

myśl pozytywnie wszystko się jakoś ułoży idź na inne studia na ktorych dasz sobie rade bo w dziszejszych czasach bez nich sie dobrej pracy nie znajdzie dobrze ze masz kogoś kto ci pomorze a zamiast na siłownie ćwicz w domu