Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uderzyłem pierwszy raz kobiete

Uderzyłem pierwszy raz kobiete

Polecane posty

Uderzyłem pierwszy raz kobiete , nawet nie wiem jak to opisac bo bardzo mi wstyd i nie mam nawet co sie wybielac. jestesmy razem juz od ponad 2 lat podczas sprzeczki jednej z wielu wyprowadziła mnie z równowagi i chwyciłem ją za ramie że aż siniec jej zaraz wyskoczył pierwszy raz straciłem kontrole nad sobą nigdy wczesniej taka sytuacja mi sie nie zdazyła. Czy Wam tez sie tak stało , i jak przepraszlisci bo pewnie kobieta takie cos zapamieta na bardzo dlugo

Gość Tomek Kammel
wypierrdalaj stąd skurrwielu!!! oby cię to samo spotkało, od kogoś silniejszego!!! tfu!!! drugi chris brown!!! gardzę tobą śmieciu!!!

Gość kjmknknkjn
jak dla mnie mógłbyś sobie przepraszać ile wlezie, ale i tak bym cię rzuciła. Zrobiłeś to raz, zrobisz i następny. Takie jest moje zdanie.

Gość buntowniczkaaa
Od razu rzuciłabym faceta, który podniósłby na mnie rękę!

Gość Laurion
Oj zapamięta. . . Także to , że i pozniej możesz stać się tak nieobliczalny i zrobić wiecej krzywdy

Gość no coz trzeba umiec panowac
nad soba. U tej kobiety masz juz przechlapane, byc moze na zawsze.

Gość aaaaaaaaattr
damski bakser aaaa tfuuu!!!!!!

Gość Uderzyłem pierwszy raz kobie
wiem wiem, licze sie z takimi opiniami jakie napisaliscie ale uwierzcie mi że nigdy bym jej nie skrzywdził teraz sie w zaden sposób nie tłumacze ale musze to naprawic

Gość jaddd
ja to być cię zostawia odrazuuuu

Gość tego już nie da się naprawić

Gość oj tam
piszesz ,ze sprzeczek wiele sie Wam zdarzyło - zastanawiam sie czy Twoja partnerka celowo Cię nie prowokuje ,zeby pózniej mieć na Ciebie haka ? Nie twierdzę że zawsze tak jest ,ze prowokuje kłótnie - ale czasami może wydaje sie jej ,że nie ragujesz tak jakby chciala , wiec " wzmacnia ' swoją silę rażenia

Gość Uderzyłem pierwszy raz kob
nie wiem czy celowo to zrobiła czy tez nie ale bardzo mi z tym zle powiedziała ze juz nie jest o to zła ale wiem ze w głebi siebie ma o to do mnie zal jak ja sam do siebie po tym co rzobiłem. ale wyprowadziła mnie z równowagi

Gość pomarańczowy popierdol
jakby się stało to chuj już by nie żył :o

Gość oj tam
i wcale nie jest tak ,ze jak facet uderzy kobietę - to już od razu koniec świata . Bo popatrzcie wokół siebie - nie mówimy tutaj o maltretowaniu , ale o jednorazowej " akcji ' - ile jest wsód nas par gdzie jedno drugie uderzy na tyle ,ze jest to po prostu fizyczne bolesne - i co rozchodzą się ? Nie sztuka popełnic błąd - sztuka szczerze i uczciwie preprosić - i nigdy tego wiecej nie powtórzyć

Gość prowokacjaaaaaa
a ja uwazam ze to kolejna prowokocja jakich tu wiele co za koles sie przyzna ze udezył dziewczyne sami pomyslcie, a nawet jezeli to nie jest prowokacja to sami widze święci sie znalezli hahah spalcie go najlepiej

Gość a czym Cie tak rozwscieczyla

to nawet nie było uderzenie ale o mocne zbyt mocne chwycenie ramienia ale przyznaje sie ze bardzo zle zrobiłem i takie cos nie powinno miec miejsca wiecej niz przepraszam nie moge zrobic

tego nie napisze bo pewnie byscie mi nie uwierzyli a teraz to sie wydaje tak glupie ze az niemozliwe

Gość ffvrerrerere
możesz zrobić dla niej więcej - rzuć ją, tym sposobem zaoszczędzisz jej cierpień fizycznych w przyszłości.

Gość oj tam
nie chcę Cie martwić -ale wlasnie takie są najczesciej powody kłotni damsko - męskich :) - beznadziejnie głupie - jeśli spojrzeć na nie z własciwej perspektywy

Gość jest bardzo duza roznica
miedzy aktywnym uderzeniem /rodzaj ataku/ a scisnieciem za reke /nawet bardzo mocnym. Moze jednak napisz czym Cie ta kobieta tak rozzloscila

spieszylismy sie bardzo do wyjsci juz bylismy spóznieni a jej sie przypomniało ze ma brudne buty wiec co.. nie szukajac szmaty czy czegos podobnego majac koło siebie majtki umyła mimi buty , choc jej kilka razy mowiłem zeby tego nie robiła i zabrała szmate to troche wygladało inaczej ciezko to opisac ale tak własnie było . wiec historia dziwna ........

Gość oj tam
jak to - majtkami buty oczyścila ?!:)

no , teraz sie z tego smieje ale wtedy ....

Gość oj tam
poczekaj - bo czegoś nie rozumiem - sciągnela majtki z tylka i wytarła nimi buty ?:)

nie az tak to nie poprostu miała pod reką nie wiem z kąd pewnie z szawki , a teraz to juz sam nie wiem z kąd :) ale niewazne poprostu umyła swoimi majtkami szpilki ech

Gość oj tam
rzeczywiscie - mnie wydaje sie to humorystyczne - ale wiem jak sie rozwijają takie klimaty - od slowa do slowa i jeszcze pośpiech .....

Wszystkie piszą, że by rzuciły takiego fajfusa od razu:o A prawda jest taka, że bardzo dużo kobiet żyje na co dzień z damskimi bokserami i nie potrafią raz na zawsze wyjść z takiego związku:o