Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guz w dfupie

czy to hemoroidy??

Polecane posty

Gość guz w dfupie

nic mnie nie boli, ale od czasu do czasu wystaja guzki.. krwawienie bardzo bardzo zadko i bardzo bardzo nie wielkie... mam 20 lat i jesli to hemoroidy to czy mozna to wyleczyc sama mascia?? bo do lekarza nie pojde z tym nigdy w zyciu!

Gość guz w dfupie
niech ktos odpowie

Gość 1234567.......
wiesz ja kiedyś miałam hemoroidy ale z tego co pamiętam bolało mnie aż tak ciągnęło a już nie wspominam jakie cuda były jak szłam się wypróżnić .....nigdy jednak nie miałam krwotoku są różne maści na hemoroidy w aptekach bez recepty ale ja na Twoim miejscu bym się najpierw przekonała czy to na pewno to ja jak pierwszy raz mi wyszedł poszłam do lekarza dostałam czopiki i maść później jak się pojawił poradziłam sobie sama ale znałam objawy i byłam pewna że to hemoroidy a nie coś innego radzę wizytę u lekarza

Gość guz w dfupie
nie pojde do lekarza. czy ktos moze mi powiedziec czy to hemoroidy??

dlaczego nie pojdziesz do lekarza?? Ja bylam z takim wlasnie problemem,i jak tylko zauwazylam,ze cos jest nie tak,to od razu poszlam,i dalo sie wyleczyc to swinstwo masciami i czopkami. Nie zwlekaj,bo potem moze sie to zamienic w o wiele gorsze problemy. A z tego co opisales/as,to prawdopodobnie sa to hemoroidy.

Gość guz w dfupie
i co lekarz bedzie mi ogladal odbyt??

Gość 1234567.......
ja byłam z tą sprawą u swojego ginekologa ...jak chodzisz do tego typu lekarza to żaden wstyd iść i z taką sprawą tym bardziej że po opisanych przez Ciebie ob jawach mi nie wygląda to na hemoroidy oczywiście zrobisz jak będziesz uważała ale samoleczenie w tej sytuacji jest ryzykowne jeśli tak na prawdę nie wiesz co Ci jest możesz sobie tylko zaszkodzić