Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da_da

matura 2010, wybór kierunków studiów

Polecane posty

Gość da_da

witam wszystkich! zastanawiam się nad kierunkami studiów itp, czy ktoś z Was mógłby mi podać stronkę internetową, na której mogę wpisać przedmioty, które zdaję a potem wyświetlają mi się wyniki, na które studia (kierunki) mogę składać papiery? Kiedyś byłam na takiej stronce, tylko kompletnie zapomniałam nazwy ;/

Gość la mam ba P
wejdz w rekrutacje na kazdej stronie internetowej UNIWERSYTETU kazdego miasta masz wypisane

Gość studentka /
Dobra jesteś... Ja w tym roku idę na 1 rok studiów a kierunek wybrałam dopiero po maturze.... :/ Poważnie do matury zaczęłam uczyć się gdzieś w kwietniu... Można uważać, że jestem nieodpowiedzialna, ale w miarę systematycznie uczyłam się od 1 klasy podstawówki :x :D:D

Gość da_da
na stronach internetowych uniwersytetów można szukać już konkretnych kierunków,a mi chodzi o taką jedną stronkę (nazwy właśnie nie pamiętam;/) gdzie się wpisywało przedmioty maturalne i wyskakiwały wszystkie możliwe kierunki, wraz z uczelnią itp. Nie wiem dokładnie, co mogę studiować po tych przedmiotach, dlatego ta stronka sugeruje, co mogę i to mi jest teraz potrzebne.