Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaDy_nO.vA

facet mną pomiata

Polecane posty

Gość LaDy_nO.vA

jak śmiecia.... a ja się daje :( on mi mówi 'szmato' a ja 'kochanie' mówi że to koniec naszego związku a ja dalej go proszę aby mnie nie zostawiał. :S karze mi robić to co on chce a ja jestem jak pies...słucham. Nie wychodzę z koleżankami na imprezy, nie rozmawiam z kolegami, jestem jak na smyczy... jestem głupia wiem :( ale co ja poradzę jak go kocham :(

Gość LaDy_nO.vA
Angel from hell -- dlaczego tak mówisz??? Dobrze mi tak??? :( dziękuję bardzo :(

Gość lalalolalilalula
dobrze ci tak bo jak by ci było źle to byś nie dała sobą pomiatać a jak jesteś kolejną durną cipką to niech tobą pomiata - nie qmam takich lasek - nic cię z nim nie wiąże- nic przy nim nie trzyma a ty jednak tkwisz - więc dobrze ci tak

Gość baron de drift
uffffffffffffffffffffffffff... przecież wczoraj napisałem Ci, żebyś poczytała Idiotę poza dobrą literaturą mogę jedynie zasugerować psychologa uzależnienia można leczyć!bb

Gość baron de drift
ktoś napisał dobrze ci tak bo de facto zgadzasz się na takie traktowanie więc otrzymujesz właściwą odpłatę chcesz być z chamem masz chamstwo nie jesteś niewinną ofiarą gwałtu Ty uczestniczysz w gwałcie własnej osoby w jakimkolwiek sensie, przemoc wobec Ciebie jest stosowana więc jesteś współwinna...

Gość LaDy_nO.vA
Liczę na to że on się zmieni. Przezież mamy byc razem na zawsze! Czekam aż się zmieni....

Gość lalalolalilalula
heh poczekasz sobie do usranej śmierci - ale czekaj - "jak się ożeni to się odmieni" - może :D:D:D

Gość LaDy_nO.vA
po co bym miała pisac prowokacje? To by było bez sensu. Nie, to nie prowokacja.

Gość Seleukos
LaDy_nO.vA - zmuszał Cie do sexu? Próbował zgwałcić? Czy w łóżku też Cie tak traktuje?

Liczę na to że on się zmieni. Przezież mamy byc razem na zawsze! Czekam aż się zmieni.... :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

jezeli to nie prowo to tobie juz níc nie pomoze dziecinko, niestety :-( Ja jak bylam mlodsza, niedoswiadczona i bardzo zakochana tez dawalam troche soba pomiatac ale nie az tak.

Gość baron de drift
wypada tutaj stwierdzić drogi kancie dupy że niestety nie masz dostatecznej wiedzy o ludzkiej naturze działanie na własną szkodę jest jedną z naczelnych cech człowieka tak jak działanie na szkodę innych

Gość LaDy_nO.vA
na seks nalegał...ale powiedziałam że nie jestem gotowa i szanował tą decyzję ale sie obrazał przeważnie. Pozniej stwierdził że juz nigdy nie będzie ze mna uprawiać seksu i będę miała nauczkę ja będę chciała a on nie... chciał też abym uprawiała z nim seks oralny ale nie chciałam i tez sie wkurzył i od tej chwili zaczął mnie traktować gorzej :(

Gość -Bin Laden-
A ile masz lat ?

Gość -Bin Laden-
I czy uprawiałaś już seks wcześniej ? Innymi słowy - czy jesteś dziewicą ?

Gość baron de drift
kancie dupy :D (jak to brzmi :D) chodziło mi o człowieka jako gatunek jako homo sapiens oczywiście są ludzie rozmaici ale można nas podzielić na pewne typy i podtypy osobowościowe, charakterologiczne i wśród tych typów są i takie osoby jak nasza nowa lady jedne z takich osób mają jakiś potencjał rozwoju i zmieniają się inne nie i pozostają w stanie niedojrzałości emocjonalnej do końca sam znam dość dobrze kilka podobnych przypadków wszystkie są beznadziejne i każdy opisany na kafe, wydawałby się prowokacja sam nie uwierzyłbym, że człowiek jest zdolny do tak konsekwentnie głupich i autodestrukcyjnych zachowań, gdybym nie był ich świadkiem od prawie 20 lat

Gość LaDy_nO.vA
mam 17 lat jestem dziewicą i nigdy nie uprawiałam seksu...

Gość LaDy_nO.vA
Nie ulegaj mu pod żadnym pozorem (w sprawach sexu) Toż mu ewidentnie tylko o Twój tyłeczek chodzi.....No chyba że lubisz role spermowora ;)

Gość Seleukos
sry za nick... post powyżej był oczywiście mój

Gość LaDy_nO.vA
o seksie nie ma mowy...właśnie to dziwne że jego stosunki do mnie ochłodziły się gdy mu nie chciałam dać. A na poczatku był taki milusi...a pozniej katem sie stał :(

Gość Seleukos
"A na poczatku był taki milusi...a pozniej katem sie stał" LaDy_nO.vA - musisz zrozumieć że ten Twój "ukochany" robił to wszystko by osiągnąć swój cel - popsułaś mu jego perfidne plany po prostu (też bym się wściekł na jego miejscu) ;)

Gość LaDy_nO.vA
Seleukos Chyba mnie uświadomiłeś :( Jemu tylko o seks chodzi??? A ja go tak kocham!!! Nie mogę byc z kims kto chce tylko seksu!

Gość obuchem w łeb
Ja pierdolę, laska....:( Lepiej weź się za naukę a o chłopach zapomnij, to nie jest towar dla Ciebie!