Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka mala918336

wf potrzebny do policji?

Polecane posty

Gość kasienka mala918336

kurcze pomozcie mi chce isc do policji ale boli mnie lopatka i chce zwolnienie z wfu na caly rok. CZy w policji przydaje sie wf? czy oni ta patrza? nie chce chodzic w mundurze po ulicy i biegac za bandytami, chce siedziec w biurze.

Gość la mam ba P
dziewczyno oczywiscie 1 co na dzien dobry masz egzamin sprawnosciowy ... potem w szkolce rok zajecia fizyczne samoobrona i bieganie do upadlego

Gość kasienka mala918336
wiem ze cos takiego jest, ale czy oni patrza na wf ze szkoly ponadgimnazjalnej? jestem w 3 klasie strasznie mnie ta łopatka boli, chce sobie dac na ten rok spokoj z wfem i jeździc na baseny, dlatego pytam czy w 3 klasie jest wf potrzebny? jestem w technikum.

Gość Giermek
gliniarz to pracownik fizyczny

Gość la mam ba P
NIE nie patrza na swiadectwo tylko na twoje egzaminy

Gość kasienka mala918336
dobra, ja zawsze lubiłam sport. Cwicze od przedszkola na wf i lubie biegac ;) tylko że ta nieszczesna łopatka... juz bolała mnie rok temu, ale dawalam na wf rady teraz jest gorzej, dlatego chce to zwolnienie TYLKO NA TEN ROK i jeździc na basen. w 4 klasie znowu wróce do wf ;) dlatego moje pytanie brzmi czy wf z klasy 3 jest az taki wazny? to tylko rok przerwy

Gość la mam ba P
w szkole sredniej wogole nie jest oni na to nie patrza . tylko na egzamin rozumiesz

Gość kasienka mala918336
no to ok ;) do egzaminu na pewno przystapie

Gość dzadzudzi
dziecko, wybij sobie z glowy ze po szkolce policyjnej bedziesz siedziec w biurze i robic papierki. kazdy, kto taka szkolke ukonczy leci na poczatek do prewencji (czyli biega za bandytami jak to okreslilas) i mozesz nigdy nie awansowac do dochodzeniowki. no chyba, ze masz tatusia czy kogostam na wysokim stanowisku, wtedy moze i po tygodniu biegania cie przeniosa:O

Gość a po co ty
tracisz czas i nie poszlaas-les,od razu do liceum policyjnego,ja wlasnie zaczelam nauke w profilowanym liceum policyjnym,w-f jest niezbedny z tym ze to nie jest taki standardowy w-f,i nie ma w przedmiotach w-fu,tylko zajecia z samoobrony,i dodatkowo w godzinach wieczornych mamy dodatkowe zajecia z tego przedmiotu,a za pare dni mamy wyjazd szkoleniowy z kadra policyjna,gdzie bedzie nauka strzelania i wspinaczka skalkowa,wiec jesli powaznie myslisz o policji,to w Twoim przypadku podstawa bedzie test sprawnosciowy i psychologiczny,a z tego co wiem to zdaje co 5-ta osoba. szkoda,ze zmarnujesz tyle czasu na nauke.

Gość kasienka mala918336
bo ja chce isc na studia na resocjalizacje i przyjac sie do policji! skoncze studia to moze zostane na stałe, zarobie kasy i za oszczednosci otworze salon fryzjerski.. przyjme fryzjerki, ucze sie jako technik! a poza tym moja sprawa co bede robic w zyciu! ja tylko spytalam czy z ponadfimnazjalnej wf jest potrzebny.. ale jak nie to nie było rozmowy i tyle!