Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dinka_mm

wycieczka marzeń co wziąć?

Polecane posty

Gość dinka_mm

Wyjeżdżam niedługo na wycieczkę do Egiptu. Czekam już z niecierpliwością bo jeszcze nie byłam w tym roku na urlopie. Jaka tam jest teraz temperatura? Krem z jakim filtrem powinnam kupić?

Gość staka
Niedawno wróciłam z wczasów z Grecji. Na szczęćie tym razem się nie zawiodłam. Hotel piękny, rezydenci z alfy bardzo pomocni. Co do kosmetyków to wystarczy cos z filtrem, krem nawilżający. Warto po prostu odpocząć od kosmetyków.

Gość aleja_m
ale jak krem do opalania to z dużym filtrem, najlepiej około 30stki!!!!! ja nawet 50tkę miałam na takim wyjeździe na wyspy kanaryjskie, kobiety z tego właśnie biura mi poradziły i dobrze że posłuchałam,bym się przypaliła z jakąś słabsza ochroną

Gość dinka_mm
Już wszystko mam i jestem gotowa na wyjazd :D ehh, palże czekają! Jeszcze tylko muszę do alfastaru się przejść, zobaczyć czy wszystko ok i zgodnie z planem i lecę!! :D

Gość zazdroszcze ja
wrocilam 5 dni temu z wakacji a juz mi sie wydaje ze to bylo wieki temu, nie moge sie doczekac nastepnych

Gość 50 na wyspy kanaryjskie
ja mialam 15 i 6 a i tak ostatnie 2 dni przed wyjazdem sie nie smarowalam zeby kolorkow nabrac