Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaaaaaa

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość agataaaaaaa

Witam mam poważny problem ostatnio kochałam się z moim chłopakiem w trakcie miesiączki bez żadnego zabezpieczenia. CZy gdybym zaszła w ciąże miesiączka by się przerwała czy mogła by twać dalej? I jakie są szanse że mogę nie być w ciąży? Prosze pomóżcie

Gość Panna M x3
spokojnie.. praktycznie zero szans;] nawet jesli doszedl;] ja tak z moim sie kochalam wiele razy;] i nadal nic;] wogole ciezko jest zajsc;]

Gość siwarka
po pierwsze miesiaczka by sie nei przerwala bo dopoki dojdzie do zaplodneinia mija jakis czas po drugie w czasie meisiaczki tez mozna zajsc w ciaze tzn plemniki mogą przezyc do dni plodnych i moga zaplodnic ...

Gość już kolejny taki temat
Na to pytanie tylko ginekolog ci odpowie. Pytanie, po co kochałaś się bez zabezpieczenia????!!!! Miesiączka nie chroni przed zajściem w ciążę. Może to nie moja sprawa, ale dlaczego wy dziewczyny tak kombinujecie?? Nie można się normalnie zabezpieczyć, żeby później nie trząść tyłkiem o niechcianą ciążę?

ale jak można kochać się w czasie miesiączki? ble i on jak wyszedł z Ciebie to był cały umazany krwią? bo inaczej tego nie widze

Gość podczas
miesiaczki nie mozna zajsc w ciaze poniewaz wtedy nie wystepuje owulacja. jest taka mozliwosc jezeli wystepuja nieregularne miesiaczki i owulacja moze nalozyc sie z okresem miesiaczki

Gość Panna M x3
podcyas okresu to na indianca jak to sie mowi.. i nie za fajnie to wyglada

Gość już kolejny taki temat
Ludzie, poczytajcie dokładnie na ten temat! Podczas miesiączki MOŻNA ZAJŚĆ! Owulacja może wystąpić nawet podczas miesiączki!! Żebyście się nie zdziwiły!

Gość na bank jesteś w ciążyyyy