Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantibanti

o co chodzi???

Polecane posty

Gość fantibanti

patrzac na mnie stwierdzisz "ta dziewczyna na pewno nie moze opedzic sie od facetow"-owszem... ale po okolo 3 miesiacach rzucaja mnie... no cos cholerka musi byc nie tak... na pewno powiecie jestes pusta nudna lub " w koncu zaliczyl i poszedl heh ciezkostwierdzic o co chodzi .,ale o cos na pewno...;/ pytanie do panow czego mezczyzni oczekuja od kobiety z ktora chca spedzic cale zycie jaka ona musi byc podajcie konkretne cechy... dzieki

Gość miec zainteresowania
cele, do ktorych sie dazy,poczucie własnej wartosci, własne zdanie, ale tez umiec sluchac i interesowac sie zywo druga osoba.

po licznych złych doswiadczeniach powiem ze wszystko nie jest nic warte poza jednym chciałbym aby kochała mnie bardzo i okazywała to, chciałbym poczuc ze bedzie dzis , jutro, za miesiac zawsze .... a reszta nie jest istotna

Gość fantibanti
mam cele ,poczucie wlasnej wartodci,wlasne zdanie ,,,,moze z tymi zainteresowaniam ciezko bo brak czasu moze odwagi albo poprostu lenistwo bierze gore... chcialabym znalezc normalnego chlopaka ,ktory jest zwyczajny ...czy tak wiele wymagam?;( ostatnio spotykalam sie nawet z kims kto zarabial duzo mniej niz ja nie przeszkadzalo mi to... i mnie zostawil no szok...:(

Gość fantibanti
no wlasnie tak niewiele nam potrzeba a tak duzo jednoczesnie,niby kazdy pragnie tego samego a tak ciezko sie odnalezc... jaki to wszystko skomplikowane....;(

Gość fantibanti
no mezczyzni z kafe piszcie czego od kobiet oczekujecie, a jakie sa najwieksze waszym zdaniem ich wady...

Gość Paweł83
Żeby była miła

Gość fantibanti
heh ....gdyby tylko o to chodzilo...;) ...