Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pgwkoprkgpor

Poznałam faceta

Polecane posty

Gość pgwkoprkgpor

..poznalam go po rozstaniu sie z moim chłopakiem z ktorym byłam 2 lata . Teraz mam 21 lat i niedawno postanowiłam wyjechać do mojej cioci aby odpocząć...bardzo przezylam rozstanie z moim chłopakiem :( dodam ze on zostawił mnie...zostawiło to w mojej psychice duży uraz i nie mogłam sobie dac rady ze soba :( na wakacjach a raczej pod koniec wakacji poznałam wspaniałego faceta . Iteligentny , czuły , troskliwy , zawsze powtarza ze cieszy sie ze mnie poznał ,że uważa ,ze jestem dla niuego wyjątkową i bardzo wazna osoba(jemu tez w zyciu uczuciowym nie szło najlepiej ) Pozatym podobamy sie sobie ,jest miedzy nami wielka namiętnosć...no i wszytsko było by pieknie gdyby nie to ,ze on mieszka 4 godziny drogi autobusem odemnie . No i oboje boimy sie pchać w coś co mogloby być dla nas obojga powtorka z rozrywki :( ten strach jest silny i boje sie ze to moze zniszczyć to co jest miedzy nami...co ma zrobić ,zeby sie do niego nie bać zbliżyć ??

Gość moj facet ktorego poznalam
na necie tez mieszka ode mnie 4 h drogi, ale to nam nie przeeszkadza;D zakochalismy sie i juz tak jestesmy razem ponad rok;)