Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bewitched

wspomagacze odchudzania plusy i minusy

Polecane posty

acha czasem żeby zabić głód stosowałam diet cotrol treca tylko minusem była cena oraz człowiek sie czuł jakby drewno zjadł

Gość sporo wad mają co niektóre
ponoć błonnik jest dobry

Dobrym sposobem na wspomaganie oczyszczania bądź odchudzania organizmu jest Sanogel dostępny na stronie suplementymbm.pl. W połączeniu z odpowiednią dietą można uzyskać naprawdę świetne rezultaty zdrowotne. Wystarczy regularnie stosować i troche poprawić codzienną dietę.

Gość co myślicie o błonniku

stosował ktoś colon slim z jakimi efektami? a ispagul ktoś używał hmm tylko ja nie narzekam na pracę jelit ale chodzi mi o coś co uspokoi czasem mój wilczy apetyt :(

Gość stosował ktoś błonnik
z jakim efektem???

Gość ja wiem że bio CLA
to pic na wodę

Gość dużo sie mówi o tym
a ile to kosztuje i jak działa ?

Gość po occie jabkowym
mam wzdencia i mnie brzuch strasznie boli

Gość wszystko ma dobre i złe strony

Gość mż i rd jest dobre napewno
suplemety to właśnie nie wiem znam chrom i chitosan ten drugi kosztuje sporo no i herbatka czerwona

Gość pu-erh kto pije tą herbatę

Gość a zieloną kto pije

Gość ja pije zieloną herbatke
błonnik z ananasem wpierdzielam zobaczymy czym się to zkończy;)pozdr

Gość błonnik faktycznie pomaga
uczucie sytości na dłużej i sie nie chce tyle jeść ;)

Błonnik jest podstwą nawet wtedy, kiedy nie chce się schudnąć. Błonnik pomaga usunąć wszelkie brzydactwo z naszego organizmu. Dzień bez błonnika jest dniem straconym.

Gość a jaki błonnik polecacie
taki dodatkowy w tabletkach bo są różne ceny i różne firmy?

Gość krucafuks
-błonnik-nie bralam tabletek, za to uwielbiam owsianke na sniadanie, sycaca, smaczna i reguluje prace jelit + w zatapienie zwyklego pieczywa i makaronu pełnoziarnistymi -l-karnityna- brałam przy srednio intensywnych cwiczeniach- efektow nie zauwazyłam -zielona i czerwona herbata- spektakularnych efektow nie ma, ale uwielbiam, dodatkowo pobudza lepiej niz kawa -suplementy diety- bralam EverLean(baza zielona herbata i kofeina), nie wiem czy dostepne na polskim rynku, na pewno ma mnostwo odpowiednikow. Chudłam szybciej i bez zastojow, nie dla osob nadwrazliwych na kofeine, na poczatku mnie troche telepalo. - ocet jablkowy- niesmaczny, srednio mialam po tym ochote na sniadanie, skutecznie obrzydzal mi odchudzanie

Gość witam was ja teraz
wpylam błonnik z ananasem jak małpa kit(mam zespół jelita drażliwego nie wiem czy powinnam)100tabl za 15zł (bioogrody) po occie jabłkowym miałam straszne wzdęcia i bolał mnie brzuch

Przede wszystkim należy wiedzieć że spalacze tłuszczu dzielimy na kategorie które dopasowujemy do siebie czyli suplementy wspomagające odchudzanie które należy stosować przed treningiem i takie do których trening nie jest potrzebny. Kolejną sprawą jest że jak sama nazwa brzmi są to suplementy wspomagające odchudzanie a nie odchudzające, czyli nie należy zapominać o odpowiedniej diecie. Wywiad z ekspertem do spraw suplementacji http://ewelinajakubiak.wordpress.com/wywiady/ Pozdrawiam Ewelina Jakubiak

Gość no tak chodzi o wspomagacze
dieta wiadomo;) ale są osoby i podejrzewam ,że w większości na forum co chciałyby łykać same tabletki na odchudzanie i żadnej diety żadnego ruchu ;) a tryb życia ciągle taki sam;) NIE CZARUJMY SIE CUDÓW NIE MA są co najwyżej pomocne suplementy

Gość jak nikt nie stosuje
to super po co sobie szkodzić acha błonnik bio ogrody na allegro 100tab jest po 12zeta a u mnie w aptekach po 21 cena z kosmosu

Gość taa, plus 8 zł za przesyłkę
i, że tak powiem, jeden chooj! :o

To ja jedynie stosowałam herbaty - zieloną i czerwoną (chociaż ją w zdecydowanie mniejszych ilościach niż zieloną) - ale mam też proszek langsteiner i zastanawiam się czy jego przypadkiem nie wypróbować ... Wiem tylko od koleżanki, że jest skuteczny ale czy na każdego podziała? To znaczy ja chciałabym żeby wspomógł moje zmagania z pozbyciem się kilogramów ;)

to prawda są plusy i minusy, ale więcje jest plusów z tego co ja robiłam analizę dlatego wspomagam odchudzanie suplementami diety aby uzyskać szybszy efekt odchudzania w szybszym czasie.

Gość marta mercik
Jeśli wspomagacz działa, to same plusy... Testowałam bodaj 4 różne produkty - z dużym niepowodzeniem. Piątym był foreverslim. Sama bym nie kupiła, dostałam za darmo od koleżanki, która kupiła 2 opakowania, a na jednym straciła 11 kg. I wiecie co? U mnie skończyło się na 7 kg mniej. Szok - ale pozytywny. Nigdy wcześniej nie straciłam tyle kg i dalej to utrzymuję!