Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierpniowa panna

czas na dzieciatko

Polecane posty

Gość sierpniowa panna

hmmm...jak dla mnie to przyszedł czas na dziecko....kiedy pomyślę, że mogłabym nosić pod sercem bobaska ...a potem ogladac go codzien...tulic...echhh...wyobrazam sobie czesto jak moglby wygladac...co by odziedziczyl po tatusiu co po mnie.... tylko, że moj mezczyzna nie chce miec dzieci...echhh:( Nie chce i nie bede naciskac, bo nie tedy droga....moze w koncu on sam sie przelamie...

Gość taaa sielsko anielsko...
zejdź na ziemię panno............

Gość kamelon_om
No słusznie, bo sądzę że naciski byłyby tylko powodem awantur...co jednak jeśli on jednak nie przełamie się i w pewnym momencie będzie dla Ciebie po prostu za późno?

Gość chyba sierpniowa wariatka

Gość etwetgw4etg
:D:D:D:D:D:D kolejna nawiedzona

Gość brigitta 69
"że mogłabym nosić pod sercem bobaska" yyy, od kiedy macica jest pod sercem? i nosi się płód, a nie bobaska

Gość 19873
wez spierdalaj na ciąża poród macierzyństwo!! nawet tu sie zjeby zwalają...taaa... twojemu facetowi na pewno będzie zajebiście utrzymywać dzieciaka,słuchać wrzasków, będzie się cieszył bo pójdzie do kochanki bo żonka będzie miała rozklapiochę zamiast ciała i zero czasu dla niego! co za durne baby!!!

Gość a ja chcę mieć dziecko
Czy nie zauważyłyście, że autorki takich topików nigdy nie piszą, że chciałyby mieć DZIECKO, tylko BOBASKA?! Traktują to dziecko jak lalkę do przytulania i noszenia na rękach, a nie jak istotę ludzką. To tak, jakby chciały mieć dziecko tylko przez te półtora roku, kiedy jest jeszcze słodkim bobaskiem, natomiast przez następnych kilkadziesiąt lat życia dziecko mogłoby nie istnieć :D Kiedyś czytałam wypowiedź jednej matki, że czas niemowlęctwa to najlepszy okres w życiu dziecka, bo "dziecko jest jeszcze takie bezbronne i zależne od matki". To trochę chore.

Gość I te same mamuśki
"od bobasków" nazywaja innych egoistkami podczas gdy same kierują sie egoizmem "bo one chcą bobaska".

Jak miałam 5 lat też chciałam mieć lalkę-bobaska, bo te lalki takie słodkie były. Codziennie zamęczałam mamę, żeby mi taką lalkę kupiła:D

Gość dzieciątko...
??? bobaska??? nawet nie dziwię sie, że twój facet nie chce miec dziecka - za duże ryzyko z taka panną.:p

Gość brigitta 69
bo ona chce mieć bobaska do tulenia i ogladania :D a nie dziecko, które trzeba przebierac, karmic i wychowywac :o

Gość smutaska jak diabli
...a ja tak bardzo pragnę dziecka tylko nie ma mi kto zrobić :(

Kup sobie lalkę- dzidziusia. Ponosisz ją, poprzytulasz, poprzebierasz, powozisz w wózku i może ci przejdzie. Taka lalka ma jeszcze jedną zaletę - nigdy nie urośnie, zawsze będzie słodkim bobaskiem :D

Gość semigallia
Sierpniowa panno, lepiej może omów ten temat ze swoim facetem zawczasu - teraz, go nie będziesz naciskać, bo chcesz poczekać aż sam zmieni zdanie - a jak nie zmieni to co? Wpadniesz na siłę? Zostawisz go? Bo z tego co ja słyszałam, jeśli kobieta chce mieć dziecko, to z czasem ta potrzeba urasta do rangi najważniejszej rzeczy w zyciu. Jeśli się więc zdecydujesz na życie z facetem, który kategorycznie nie chce nigdy mieć dzieci, to unieszczęsliwsz Was oboje i zniszczysz Wasz związek wieczną tęsknotą za dzieckiem i pretensjami do partnera. Może on teraz nie chce mieć dzieci, ale kiedyś owszem? albo może boi się że nie będzie umiał dzieci wychować, albo że wejdą Wam na głowę? Pogadaj z nim jeszcze.

Gość ewelkaaaaaaa
moja matka tez miała takie podejscie do mnie, chciała bobaska, namawiała ojca a gdy juz byłam na świecie i podrosłam, mamusia przestała sie mna interesowac i oddała do babci... nigdy jej tego nie daruję...byłam tylko zabawka która gdy urosła i sama zaczęła o siebie dbac juz była niepotrzebna..czasem sie zastanawiam czy niektórym kobietom nie powinno sie pod przymusem podwiązywac jajowodów:(