Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciellllll

weź tu się nie załam

Polecane posty

Gość przyjaciellllll

weźcie dziewczyny oświećcie takich ludzi jak ja w jaki sposób nie zostać przyjacielem dziewczyny. całe życie każda chce być moją koleżanką tylko kiedy ja szukam dziewczyny. ostatnio trzy fajne spotkania i coś w stylu zostańmy przyjaciółmi nie no porażka

Gość Jakiś tam człowiek
Nie jestem dziewczyną, ale może będę umiał Ci pomóc. Opisz jak zachowujesz się w stosunku do tych dziewczyn.

Gość przyjaciellllll
teraz już się w tym zgubiłem. spotykałem się pół roku z niesamowitą dziewczyną piękną i inteligentną. nie chciałem nic szybko bo myslałem ze się zrazi przestraszy. spotykalismy sie do kina na pizze i myslalem ze idzie ku lepszemu. niestety trach. ona nagle ni z tad ni z owad poznala kogos i ja sie zupelnie przestalem liczyc a ona ze jestesmy jak dawniej przyjaciolmi. i tak z paroma jeszcze. nie wiem kiedy moge ja wziasc za rece pocalowac. czy odrazu czy po pol roku bo sie sploszy

Gość ja jestem kobietą
Nie no, czekanie pół roku jest bez sensu. Na pierwszej randce buzi w policzek na pożegnanie, na drugiej można się przytulić, na trzeciej atakuj z języczkiem - przynajmniej szybko się sytuacja wyklaruje ;)

Gość Jakiś tam człowiek
Niech zgadnę. Gadasz z nią o jej i swoich problemach, często Ci się wyżala. Często piszesz z nią na GG i sms-y. Nie widujesz się z innymi dziewczynami. Po prostu wpadłeś ramę przyjaciela. Zapraszam na stronę uwodzić uwodzicielki. Tam Ci wszystko wyjaśnią.Bo jesteś AFK i needy :)

Gość przyjaciellllll
tak tak a pozniej napisze tu znowu ze tak zrobilem a kazdy ze nie bo dziewczyna sie boi ze taki jak wszyscy ze napalony hehe. nigdy nie myslalem ze bede musial wchodzic na takie strony ale mysle ze naprawde moze ktos tu jest zyczliwy i poratuje bo calkiem sie juz zgubilem i nie wiem jak sie spotykac i co robic juz

Gość przyjaciellllll
dzięki za rady. co do tych stron to czytałem a jakże ale mi sie wydaje to troche przesadzone i niestety probuje tak robic ale chyba jeszcze jest gorzej bo nienaturalnie wygladam. tylu kolego czy znajomych am takie fajne dziewczyny a one mowia ze jestem fajny i ze mam znalezc dziewczyne szybko. oczywiscie jako przyjaciolki moje heh