Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plumcia1956

Przewlekłe bóle stawów i mięsni

Polecane posty

Każdego dnia okropnie bolą mnie stawy , mięsnie , gnaty. Czy to jest efekt złego odzywiania, czy moz epasożyty, moz ewłosień? Jak to zbadać? lekarz 1 kontaktu wysmieje taka przypadłośc. Mam dość. Bola mnie nawet gałki oczu.

Mnie bolały palce u rąk i okazało się że mam RZS.Ale to był tylko ból palców,mięśnie nie bolały.

Gość może borelioza

Gość Ania Wu
W takich przypadkach najlepiej sprawdza się odpowiednia ilość i jakość ruchu, nieprzeceniona jest również rehabilitacja, ale podstawa to odpowiedni materac. Ja polecam Materace Visco, bo sama używam. Dawniej miewałam często takie problemy, a od czasu kupna materaca Premium, wdrożenia tych powyższych opcji do codziennego życia, jest o wiele lepiej. No i przede wszystkim nie łykam żadnych prochów.

Gość kamila65
Oczywiście najlepiej poradzić się lekarza oraz wykonać wszystkie wymagane w tym kierunku badania. Doraźnie jak ból jest nie do wytrzymania polecam Gardan https://adamed.expert/product/gardan/ mi niejednokrotnie pomógł przy ciężkich i uciążliwych bólach.

Gość gość
Oczywiście najlepiej wykonać badania,dużo się ruszać.Ja stosuję też preparat wspomagający zdrowie stawów http://nplink.net/X82dETfz oraz dużo spaceruję.Dbam o swoją dietę i zażywam suplementy.

Gość asda

jestem zadowolona z kompresów Flex. Można podgrzać w mikrofalówce, co bardzo ułatwia sprawę. Na ciepło takie okłady działają kojąco przy różnego typu bólach stawowych i mięśniowych. Dla mnie osobiście najlepiej coś takiego wpływa na bóle w odcinku lędźwiowym.

Gość coś skutecznego

Dla mnie nie ma nic skuteczniejszego niż Reumpapai. To naturalny preparat, w którego składzie są trzy zioła słynące z działania przeciwzapalnego, przeciwbólowego i przeciwbakteryjnego.