Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakatamciekawska

jak myślicie jak Farel...

Polecane posty

Gość atakatamciekawska

będzie wychowywał swoje dzieci. Wzorowy ojciec. Zapraszać je będzie na święta czy jak? Chyba tak. No ale bez mam, nie? Bo co - wtedy byłby Arabem a nie katolikiem. Dziwne, nie. 4 dzieci 4 kochanki. Co będzie dalej?

Gość atakatamciekawska
mnie sie wydaje, że jak każdy porównujący się z Jezusem dojdzie do obłędu, że najpierw 4 kochanki i 4 dzieci a na koniec będzie ...12 kochanek i 12 dzieci i w ten sposób będzie LEPSZY od Boga. Zdecydowanie... :(

Gość atakatamciekawska
Wtedy jak se poczyta Biblię będzie RÓWNY Jakubowi - patriasze. Ale będzie LEPSZY od Boga! To jest dopiero CIEKAWE... nie? :(

Gość atakatamciekawska
Zastanawiam sie jak może się czuć człowiek przez kogo w sumie ktoś popełnił samobójstwo. Może to temat na dobry scenariusz? W sumie fakt - skąd miał wiedzieć , że gość się zabije. A jednak :( Lecz mieszać się w rodziny z samobójcami to COŚ STRASZNEGO. :( MOJE ZDANIE.

Gość atakatamciekawska
Ciekawe czy sie sklonuje jak Bahleda urodzi i wróci do Polski opowiadając o dziecku. W sumie ...jest genialny, nie? Na swój sposób oczywiście... pozbył sie Bahledy... przyznał sie do wszystkich dzieci... Bahleda promieniuje...Mejkel ... eeee Kolin też. KOLIN... :( EN.

Gość atakatamciekawska
siedze w szpitalu psychiatrycznym i na świetlicy mam net nie ? mysle że za dobre zachowanie mnie niedługo wypuszczą skapnęli sie :-( moja mama zaczeła śmierdzieć w wersalce

Gość atakatamciekawska
Wiecie jak Bahleda wróci do Polski i będzie opowiadała w tych wszystkich CKM i te sprawy o swym szczęśliwym macierzyństwie, o tym jak rolę w Polsce dostała, jak cieszy sie każdą chwilą życia to normalnie nie będę wiedziała co o tym myśleć. Powiem , że mój dawny promotor odniósł sukces bo zawsze mówił że miejsce baby jest przy garach tylko... czy on przypadkiem jej po prostu nie ...załatwił? Ale nie myślę tu o załatwianiu roli. A ona? Potrzebuje mamusi. Nie ma co :(. NIE MA CO ludzie się rozczulać nad tym i roztkliwiać nad rozlanym mlekiem. Nad Bahledą też :( :classic_cool:

Gość atakatamciekawska
No i luz blus. Nie znoszę mojej matki i dobrze mi z tym nie. Nie że jej nienawidzę - nie znoszę i koniec. Pewnego dnia jej sprzedam całą tej jej psią budę i to będzie moja dla niej zemsty. Nie będzie mnie mogła głupia straszyć że za mąz nie wyszłam. BO MNIE ŹLE WYCHOWAŁA jej zawsze powiem. I sobie...beknę w tym momencie. Bo jestem źle wychowana - ot co :(

Gość atakatamciekawska
W Polsce właśnie trzeba pierdzieć, śmierdzieć i srać. Niekiedy włąsnym rodzicom bo w końcu po co nam kazali być nie wiem - jakimiś dobrymi ludźmi, a w końcu sami sie pohańbili i nas okradli. Ja nigdy nikogo nie okradła. A teraz już za późno. Kłopoty mam ja a nie ćpuny. Niech żyje polskie ...gówno :( Więc... :(

Gość atakatamciekawska
Po ścianie chodzi mucha.

Gość atakatamciekawska
ja mojej grób po roku każę przekopać. Żeby sie za długo nie cieszyła jaka byłam i jestem GŁUPIA. Więc lepiej niech nie wiem gdzie leży. NIE OBCHODZI MNIE TO JUŻ W OGÓLE. Taka miejscowość...tacy ludzie... takie BYDŁO... :(

Gość atakatamciekawska
mojej matce GŁUPIEJ WARIATCE :( tak miało być. Ale jej nie nienawidzę. Bo bym ją zabiła za to, że mi zniszczyła życie. I ona dobrze o tym wie. Głupia walnięta w łeb wieśniara pofyrtana i jej IDIOTYCZNIE GŁUPIE I BEZMYŚLNE koleżanki herbu GŁUPI ŁEB ZAPITY I ZABITY GWOŹDZIAMI chyba czy DECHAMI. Sorry :(

Gość atakatamciekawska
Pierdzę na pożegnanie - pa! :classic_cool:

Gość atakatamciekawska
Czasem lepiej jest dzielnie przyjąć na twarz PIERDNIĘCIE W TWARZ niż zostać z gołą dupą. JAK DLA MNIE. No ale cóz... niestety mam gołą dupę. Widać bardzo jesteście kulturalni. A to sie jeszcze okażę. W PRANIU jak to mówią. :( Geniusze z kafeterii! PS. Tylko nie wiem czemu mi tak smutno... :(