Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psczolka

Moj obecny chłopak ciagle mowi,ze byly byl lepszy..

Polecane posty

i tak w kolko na kazdym kroku wypomina mi,ze z tamtym bylo mi tak dobrze a on jest beznadziejny .. co moge zrobic,zeby go przekonac,ze z nim jest mi rownie dobrze mimo, iz jest zupelnie inny od tamtego..

Twój chłopak nie potrafi się przestawić na uczucia pozytywne i zatruwa się zamartwianiem. Znam to. Potrafię tak mieć. Powody są moje i o nich nie opowiadam. Może być tak, że niestety jest to nieuleczalne i wtedy trzeba się rozstać, choćby nie wiadomo jak bolało.

Gość Onaa88a
A moze twoj chlopak uwielbia sie uzalac nad soba i chce na tobie wymusic zebys ciagle mowila ze jednak to on jest lepszy od bylego ... ja taki temat np przerabialam juz i to jest chore. Jak sie jest z kims nowym to najlepij nie poruszac tematu swoich eks

Gość no pytam sie ejjj
Mowi sie,ze to facet niczym mysliwy powinien upolowac zwierzyne - w tej roli kobieta.Zeby owa upolowana zwierzyna cieszyla bardziej powinna byc zdobyta z trudem. Ja zastanawiam sie jak to jest naprawde.Zauwazylam bowiem,ze w kregu atrakcyjnych mezczyzn i kobiet tak wlasnie sie dzieje.Kobieta udaje niedostepna.Facet-zaintrygowany jej nietypowa postawa robi wszystko zeby ta nie opierala sie wiecej jego wdziekom.Ale na wlasnym przykladzie moge stwierdzic,ze kobiety tez wola tych 'obojetnych' mezczyzn. Oczywiscie kobiety,ktore sa swiadome samych siebie. w kregu osob tych mniej pewnych siebie to co masowa na kafe uzalaja sie nad soba piszac 'co mam zrobic zeby KOGOKOLWIEK poznac' desperacje widac golym okiem.Ci-biora sie za wszystko,co pod nosem i latwo dostepne. Teraz pytanie,ktora grupa ludzi jest szczesliwsza i dluzej trwa w zwiazku? A co jezeli kobieta bedzie obojetna i facet rowniez.?Jak to wtedy jest? A czyz nie jest tak ze jak sie cos z trudem dostaje pozniej dba sie o to jak o najcenniejszy skarb,pielegnuje i nie pozwala nikomu odebrac. kurna jak to jest :o ;D

heh no to jest ciezka sprawa ale ja nie jestem obojetna i on chyba tez nie;] problem polega na tym,ze ja chce byc szczera ze swoim chlopakiem i kiedys sobie o bylych rozmawialismy i w moze faktycznie powiedzialam,ze bylo z nim ok i w ogole ale mowilam tez o tych zlych rzeczach ktorych obecny chlopak juz nie zapamietał.. i teraz jeszcze jedna sprawa xD kiedys zrobilam swinstwo tylko nie myslcie o mnie zle.. to pewnie przez to te jego schizy bo faktycznie zachowalam sie okropnie. napisalam bylemu,ze obecny ma mniejszego penisaxD troche w zartach a troche nie wiem czemu sama nie umiem tego zrozumiec no i pech chcial,ze moj chlopak to przeczytal no i sie zaczelo.....

Gość hehahahahahaha
ale jaja ;p no.. trochę spieprzyłaś lol

:D :D :D :D Dobre. Jak opowiadasz swojemu gościowi o byłym i piszesz do byłego takie teksty (utrzymujesz z byłym kontakt) to się nie dziw, że koleś ma schizy. Zresztą jesteście chyba jeszcze bardzo młodzi bo normalny dorosły facet podarowałby sobie znajomość z taką zbyt szczerą panną.

Gość Typ Zaorany
Ok żebyś napisała,że jest od niego niższy,ale penis?????Kurwa pojebało Cie???Niech Twój chłopak teraz napisze do byłej,że masz mniejsze cycki i będzie spoko.Załamka jakaś,skąd się wyrwałaś z okopów???Utrzymujesz kontakt z byłym ok,ale zamiast przedstawić chłopaka z jak najlepszej strony.Co z tego,że ma mniejszego,może jest Ci z nim lepiej?Co ten chłopak jeszcze z Tobą robi...

wiec jak napisalas o penisie to ugryzlas go w najgorszy punkt nie dziw sie i lepiej okazuj teraz skruche za kazdym razem lub go poprostu zostaw

Gość Radi
Oj miałem podobną sytuację tyle, że ja byłem tym BYŁYM. No i co tamten chłopak mojej byłej tak się obraził, że związek się rozleciał. A ja głupi mogłem Ją zdobyć. A teraz ponoć znów do siebie mają wrócić :o

Gość Typ Zaorany
Też Ci napisała takiego smsa?

ja wcale nie jestem tym faktem zaskoczona ze facet Cie zostawil, jak potrafilas zrobic cos takiego. Postaw sie w jego sytuacji, ze on pisze do swojej bylej jaka Ty deska jestes...

Gość cscscscsc
moż o to właśnie chodzi! że było ci RÓWNIE dobrze!!! a on chce żeby było ci lepiej, ale z malkontentem lepiej nie będzie, i o tym powinien wiedzieć.

Gość cscscscsc
aaaaa....z tym penisem....to wszystko jasne;) masz kolesia z głowy, szukaj nowego i bądź mądrzejsza. Uderzyłaś w najczulszy punkt każdego samca.

Gość co za dzieci tutaj sa
PORAZKA!! ja po takim tekscie zostawilbym cie, trzasna w niewyparzona gebe i jeszcze moze do niej nasral.... a jakby on napisal do swojej bylej ze ty masz duuuzzzzo wieksza i on mniej czuje cie w srodku niz byla?? gowniara jestes...i tyle