Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cast.

castagnus

Polecane posty

Gość cast.

Witam, bralam przez 2 m-ce castagnus i pod koniec 2 miesiaca pojawilo mi sie dziwne uczucie w okolicy cewki moczowej, pieczenie przy oddawaniu moczu, na poczatku nie zawracalam sobie tym glowy, castagnus przyjmowalam nadal, a na pieczenie przyjmowalam urosept, a wczesniej urinal. przeszlo mi, ale tez odstawilam castagnus, bo mialam przyjmowac przez 2 m-ce tylko, poza tym pomyslalam ze to moze przez niego. cykl miesiaczkowy myslalam ze mi sie unormowal, choc nie mialam jakos tragicznego, ale ostatnio co 28 dni, a teraz mi sie spoznia juz 3 dzien. nie wspolzylam, wiec nie wiem co moze byc przyczyna? stres, albo wysilek fizyczny jakis wiekszy? nie raz (a zwlaszcza przez te wakacje) on byl i to wzmozony (wysilek fizyczny), czy castagnus moze miec na to wplyw, albo inne leki ktore przyjmowalam?

3 dni to nie spóźnienie, do 10 dni to regularność a sa lekarze którzy twierdzą, że do 14. Spokojnie czekaj.Żeby mówić o przejściu pełnej kuracji Castagnusem, trzeba brać do 90 dni.

Gość cast.
Ale chyba teraz nie wznowie kuracji :/ nie biore okolo 2 tygodni. wczesniej bralam regularnie, codziennie po 1 tabletce, bo waze 54kg. Czasami teraz czuje lekki bol brzucha, bolu piersi nie mam, ale za to wszystko ostatnimi dniami mnie drazni :(, czekam cierpliwie na okres, mam nadzieje ze sie pojawi.

Gość castagnus nie jest idealny
mi całkowicie rozregulował cykle.....

Gość cast.
Moze (w co nie wierze) ma na to wplyw fakt ze od pol roku nie jem pieczywa zadnego, tylko wafle ryzowe, ale od tego czasu juz mialam nie raz okres, moze faktycznie powinnam brac 90dni a ja przyjmowalam 60.

Gość cast
Wkocnu dostalam okresu :), ale bol jest niesamowity. Chyba zamiast jakos zniwelowac przykre i niejednokrotnie meczace objawy, mi sie nasilily a poza tym mam rozregulowany :/. Zalezy co komu podpasuje. Mi widocznie nie podpasowal :(, znacie moze inne tabletki ktore moga toche zahamowac hustcastawki nastroju przed okresem i zmniejszyc dolegliwosci bolowe?