Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torbiele czy co PomocyPilne

Torbiele czy co !? Pomocy! Pilne !

Polecane posty

3 dni temu zaczeły boleć mnie plecy na wysokosci ledzwi bol promieniuje do nog...pobnadto dzis w nocy budzilam sie z uczuciem rozpierania w podbrzuszu...teraz czuje dyskonfort w podbrzuszu ....bol nasila się podczas chodzenia...ostatni okres mialam 21 sierpnia i trwal z 6 dni...co to moze byc ...doradzcie coś...

to może być zapalenie przydatków. Kiedyś przez to przechodziłam i teraz od kilku dni znów mi się zrobiło. We wtorek idę do lekarza. To trzeba szybko wyleczyć -antybiotykami.

Wiesz dodam ze kiedy czulam takie cos po drugiej stronie rok temu czulam takie dziwne uczucie na samym dole brzucha okresu wtedy nie dostalam ale w nastepnym terminie planowanej miesiaczki normalnie sie pojawila i teraz po tamtej stronie juz nic czuje ....teraz tutaj kurcze boje się jak to cos bardziej powaznego ???

Prosze odp mi ....

poczekaj jeszcze z 1-2 dni i jak nie przejdzie ( może to jakaś owulacja bolesna) to do lekarza. Tutaj nikt Cię nie wyleczy

u mnie teraz było tak, że najpierw przez 2 dni bolało mnie biodro - później doszło do prawego jajnika - teraz czuję cały brzuch i chwilami plecy