Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede spac na dworcu a co

studenci zaoczni w warszawie!!! gdzie nocujecie podczas zjazdow???

Polecane posty

Gość bede spac na dworcu a co

wszedzie gdzie pytam wakademikach to wynajmuja pokoje po cenach hotelowych. czyli 70 zł za noc. wiec wychodzi 140 zł za weekend:/ moze macie tansze pomysly??? moze sie da zalatwic akademik po cenach akademickich na te 4 noce w miesiacu???

Gość akademikkk
no drogo, najlepiej to mieć dobrych znajomych, czy dobra rodzinkę gdzie można przekimać ;). ewentualnie możesz zapytać kogoś z roku ze studiów kto mieszka w wawie, czy nie możesz u niego czasem przekimać i jakoś kasę za to też zaoferować, no ale to już później jak poznasz ludzi.

Gość akademikkk
poza tym z tego co mi wiadomo, to w akademikach SGGW nie było tak drogo ok. 40-50 zł, no ale może to tylko dotyczy studentów zaocznych tej uczelni. u mnie na roku, to znaczna część mieszkała u rodzinki, bo prawie każdy ma jakąś rodzinkę w warszawie, trochę u znajomych, a w akademiku, to bardzo mało.

Gość akademikkk
Poza tym jest jeszcze taka opcja, że możesz dogadać się z jakąś babcią, która mieszka sama i 4 razy w miesiącu nocować u niej, no coś musisz zapłacić, no ale wiadomo nie 70 zł, tylko jakieś 30-40 zł na nocleg, a jak Ci się jakaś fajna trafi, to i taniej.

Gość szukaj burs i internatów
ja nocowałam w bursach lub internatach szkół srednich wiele takich wynajmuje w weekendy tanio pokoje studentom zaocznym 25-30zł za noc

Gość szukaj burs i internatów
trzeba mieć swój śpiwór, bo inaczej doliczą ci za posciel!

Gość gość
Chętnie wynajmę TANIO na weekendy pokój lub nawet całe mieszkanie studentom zaocznym, lokalizacja Warszawa/Praga Południe.

Gość gość
Poproszę o jakieś namiary

Gość gość
Szukam na dwa weekendy w miesiącu pokoju lub mieszkania blisko wydziału zarządzania

Gość gość
Mam do zaoferowania pokój na weekendy. Na Bródnie. Gdyby ktoś był zainteresowany to na priv karolcia91xxx@gmail.com

Gość Agata

Na początku spałam w hotelu, ale w końcu uznałam, że czas się przeprowadzić na stałe. Dzięki firmie IMMO4RENT znalazłam bardzo fajny pokój w atrakcyjnej cenie i przeprowadziłam się do Warszawy. Pracę mam i stać mnie aby tu mieszkać.