Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiopli

niepracujacy powiedźcie

Polecane posty

Gość wiopli

ile wysyłacie tygodniowo bądź też dziennie Cv do firm? czy zawsze wam odpowiadają? ja jestem już załamana, wysyłam tak co 2- 3 dni po 4 - 5 Cv , a żadnego odzewu. Czy to normalne? mam wrażenie ze te podania giną gdzieś po drodze

Gość Bruni1979
a w jakim regionie Polski mieszkasz,jesli mozna spytac?Bo jest roznica czy male miasteczko gdzies na scianie wschodniej czy duze miasto typu wawa lub wrocław.Ja np mieszkam we wroclawiu i jak szukalam pracy to na 20 wyslanych cv mialam tak 3-4 zaproszenia na rozmowe.

Gość wiopli
mieszkam w Bielsku białej i szukam z przerwami od 4 mcy,. jak narazie nikt się nie odezwał. Nie wiem czy jestem taka beznadziejna, czy co jest grane??

Gość Bruni1979
10 lat temu bylam w bielssku na kursie,bardzo ladne miasto,ale kompletnie nie orientuje sie na temat tamtejszego rynku pracy?A w jakiej branzy szukasz i jakie masz wyksztalcenie?

Gość wiopli
wykształcenie wyższe, co z tego jak nie ma pracy w moim zawodzie, szukam już cokolwiek, nawet składam podania do sklepów odzieżowych. A mam pytanie , czypo wysłaniu, dzwoniłeś do tego miejsca pracy, w celu przypomnienia swojego nazwiska?

Gość wiopli
a najbardziej interesowałaby mnie praca biurowa nie mam dużych wymagań naprawdę, 1500 na rekę tylko do jasnej cholery chce pracować

Gość pomocypomocy

Gość Bruni 1979
Nie nie dzwonilam,jakies odpowiedzi zprawie zawsze mialam,ale to bylo jeszcze przed kryzysem i mozna powiedziec ze wtedy rynek pracy byl rynkiem przacownika a nie pracodawcy(co moze brzmi z bardzo gornolotnie),ale bylo wiecej ofert niz teraz.No i wroclaw jest wiekszy niz bielsko,tez mam wyzsze po administracji jestem ale wysylaalm do urzedow ,a tam stolki przez pociotkow obsrtawione.Znalazlam szybko prace biurowa,a potem dorobilam kurs kadrowo-placowy i zmienilam prace na lepiej platna.Moze tez sprobuj troche sie przekwalifikowac.Bo kolezanka z wyzszym tez kiedys szukala pracy w sklepach,ale odmawial jej ze wzgledu na za wysokie kwalifikaacje.i badz tu madry.

Gość Bruni1979
sorry za literowki

Gość wiopli
właśnie tylko na co? też już myślę o jakiś kursach logistycznych lub coś w tym stylu. I wybieram sie na studia podyplomowe( oferta bezpłatna) . Ja na swoje nieszczęscie mam wyższe rolnicze a o etacie w państwowym urzędzie nawet nie marzę

Gość Bruni1979
No ja na tej administracji wybralam specjalizacje prawa pracy,podem ten kurs dorobilam i pracuje mozna powiedziec w zawodzie.Po rolniczych to pomyslu nie mam.Kolezanka po ochronie srodowiska w urzedzie pracy pracuje-po znajomosci oczywiscie.

Gość wiopli
dzięki w każdym razie za zainteresowanie, będę dalej próbowac, choć już coraz bardziej mnie to załamuje. Nie mowię że mam od razu po wysłaniu jednego cv dostać pracę, ale żeby chociaż ktoś sie odezwał...

Gość Bruni1979
Trzymaj sie kochana i nie trac wiary.W koncu musi sie udac,nie siedz w domu tylko calymi dniami bo deprecha Cie dopadnie,popytaj znajomych ,niech poczta pantoflowa zacznie dzialac ,czesto tak jest, ze ktos wie o jakims wakacie,trzeba chwytac sie wszystkiego. dasz rade.Pozdrawiam