Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grsija

Szef mnie oszukał

Polecane posty

Gość grsija

W zeszły piątek zadzwoniła kobieta, która dla nas wykonuje zlecenie. To co od niej usłyszałam ścięło mnie z nóg. Przedstawiła całkiem inne warunki, a z tego co pamiętam inaczej umawiałam się z szefem. Nic mu nie mówiłam o tym telefonie, udawałam, że nic nie wiem i czekałam na rozwój wypadków. Sądziłam, że może się wygada. Ale nic. W końcu wyszło tak jak mówiła kobieta, a on udaje, że nic nie wie. Czuję się oszukana. Od samego początku przede mną to ukrywał, bo wiedział, że jak dowiem się prawdy to zapewne sie wycofam. I pewnie nie wiedziałabym do dnia dzisiejszego gdyby ta kobieta przez przypadek się nie wygadała. Co mam zrobić? Zaufać już mu nie zaufam, przez niego mam popsuty humor na cały weekend i nie wiem jak teraz przyjdzie nam razem pracować skoro straciłam do niego całe zaufanie.

Gość grasija
:(

Gość ghjkl
napisz jasniej to może ktoś napisze,a nie,piszesz jak potłuczona

Gość grasyja
Jaśniej prosze bardzo. Szef zlecił mi robotę, którą jak się okazało miała wykonać owa kobieta a nie ja. Czuję się oszukana, straciłam do niego całe zaufanie. Kobieta przez przypadek się wygadała. Szef jeszcze nie wie, że znam prawdę, ale w poniedziałek to mu zakomunikuję. Teraz nie wiem jak będzie układać się nasza współpraca. Póki co dobrze się układało, ale myślę sobie, że skoro teraz zrobił mnie w balona to wcześniej tez zapewne nie miał oporów. Fatalnie się z tym czuję. Ufasz komuś, starasz się robić wszystko dobrze, a tu taka niespodzianka. Mam ochotę to mu wszystko wygarnąć, ale wiem, że krzykiem nic nie zyskam. Może do poniedziałku ochłonę i nie palnę jakiegoś głupstwa.

Gość ***Mango***
Jesli chcesz decydowac dla kogo co bedziesz wykonywac to zaloz wlasna firme. Proste, prawda ? Szef ponosi odpowiedzialnosc za firme i to on decyduje kto jaka ma wykonac prace. Moze nie bylas wystarczajaco dobra na to zlecenie ale moze jestes swietna na inne, do niego nalezy decyzja. Gdybys u mnie pracowala po takich dasach bylays juz bez pracy ...

Gość grasyja
To obca kobieta, ale jej działka. Dlaczego mam całą robote za kogoś odwalac? Boli mnei fakt, że szef to przede mną ukrył. Oszukał mnie i nie wiem jak nasza dlasza współpraca będzie wyglądać skoro wszędzie będę szukać podstępu. Od tych domysłów i podejrzeń będzie można zwarować. Nie moge też przejść do porządku dziennego. Za bardzo mnie to boli.

Bosh. Jesteś bardzo wymagającym pracownikiem, dobrze że nie moim ;)