Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PerelkaMM

Dzień chłopaka - co kupić?

Polecane posty

Gość PerelkaMM

Co kupujecie chłopakowi na dzień chłopaka?

A kiedy to? Jakoś pod koniec września, tak? Ja chyba jakiś drobiazg, w zeszłym roku dostał taki duży kubas, ale w tym roku...? dobrze, że mi przypomniałaś o tym święcie!

Gość PerelkaMM
myślalam o kabaczku analnym ale.... hmm czy on się nie zepsuje??? nie moglabym wsadzic go do lodówki bo mój boy zauważyłby owego kabaczka i jeszcze mółby zrobić z niego zupę kabaczkową!!!!

ja swojemu zafunduję fotoksiążkę, to taki ozdobny album ze zdjęciami. myślę nad umieszczeniem w nim fotek z początków naszej znajomości, nie tylko tych aktualnych. to będzie takie "fotostory". całe szczęście mój samiec jest choć trochę sentymentalny, więc powinien się ucieszyć :) gdybyś chciała też zrobić coś fajnego z Waszych wspólnych fotografii, zajrzyj na superfoto.pl , mają w ofercie dużo tego typu gadżetów - kubki, kalendarze, podkładki pod myszkę... co tylko sobie wymyślisz !

Gość EwaO
Mój dostał pluszowego małego misia i od tego czasu miś siedzi na telewizorze.

Gość KaSSia taka
o kurcze no. całkiem zapomniałam... ja całkiem pomysłu nie mam :|

Ja mam fajny pomysł, ale wykorzystam go na ważniejszą okazję - jego urodziny. Ale Wam mogę powiedzieć; godzinny pobyt na strzelnicy pneumatycznej + instruktora. Takie coś w Wawie kosztuje ok 100 zł, a radochę na pewno będzie miał, zwłaszcza że trochę zna się na tym! :)

Gość PerelkaMM
Strzelnica, super pomysł. Tylko, że ja z jestem z małego miasta i u nas takich rzeczy nie ma...

Gość RST4
Ja swojemu kupuję Świat wg. Clarksona.