zielony_szalik 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 witam.moj chlopak wpadl ostatnio na pomysł zeby kochac się pod prysznicem :) .jako zabezpieczenie stosujemy prezerwatywe i z tym wiaże się moje pytanie: czy woda będzie miała jakis negatywny wpływ? tzn czy prezerwatywa nie pęknie pod działaniem wody? czytałam że woda może ''zmniejszyc'' szczelność prezewatywy. nie wiem co o tym sądzic... może macie na ten temat jakies informacje?? z góry dziękuję za odpowiediz :) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedagożka 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Zwykła prezerwatywa nie nadaje się do współżycia w wodzie. O ile się nie mylę to są specjalne gumki które można stosować gdy uprawia się seks w wodzie ale gdzie ich można kupić to nie wiem. Może w sex shopie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony_szalik 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 tzn nie zamierzamy robic tego zanurzeni w wodzie ale pod prysznicem.po prostu jak będziemy mokrzy no nie wiem jak to jeszcze lepiej ujać. chodzi mi o to czy kontakt z mokrym ciałem moze uszkodzic prezerwatywę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny_25 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Raczej nie powinno się nic złego stać. Seks pod poziomem wody jest praktycznie niemożliwy (testowałem) , chyba że nogi w wodzie a "narządy" kilka centymetrów nad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach