Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyy

mam problem

Polecane posty

Gość dyy

do mnie do szkoły zaczęła chodzić dziewczyna, która bardzo mi się podoba. jak mam z nią nawiązaćjakiś kontakt ? bo nie podejde przecież tak poprostu i nie powiem :cześc słuchaj podobasz mi sie pogadamy ? bo przecież to tak nie wypada i w ogóle nierosło się tak zachować. co mi doradzicie ?

Gość dyy
niedorosło*

Gość dyy
jestem strasznie nieśmiały i mam urazę od tego czasu, gdy podobała mi się pewna dziewczyna, postanowiłem iść na całość, podszedłem do niej kiedyś i powiedziałem :czesć, co tam? , bylem tak przejęty, ze niechcący sobie pierdłem, tak mi się wstyd zrobiło, ona popatrzyła na mnie jak na idiotę i poszła, a ja uciekłem :(

Gość ojej pomysow masa
1. do której klasy chodzisz 2. Kto was uczy matmy 3. Czy chodzisz na zajęcia kółka... 4. Czy pożyczysz książkę, zeszyt bo słyszałem że masz fajne notatki 5. Czy do waszej klasy chodzi...? 6. czy po szkole nie poszłabyś na lody, kawę, piwo czy co tam jeszcze 7. jak masz na imię, bo jeśli Ewa, to skąś się już znamy... I milion innych

Gość dyy
no no nieźle się ktoś podszył... ;/

Gość dyy
1. do drugiej liceum 2.pani Basia 3. chodzę na dodatkowe wf-y bo jestem mało sprawny :( 4. pożyczam chetnie 5. chodzi dużo osob 6. nie mam pieniedzy 7. mam na imie Waldek

Gość dyy
no ktoś jest rąbnięty a pisz sobie co chcesz.

Gość dyy
a wracając do tematu, to nie wiem jak juz jej mam zaimponować, może kupić bukiecik kwiatów dołączyc liscik np. "jesteś szalona", czy cos takiego, jak myślicie?

Gość dyy
do dyy: nie podszywaj sie pode mnie zreszta ide stą dw ciul i teraz mozesz podszywac sie haha.zal z ciebie pało.

Gość dyy
Mały fiutek, duży brzuszek, jam jest pasibrzuszek :classic_cool: