Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bi-seksualistka

Larwka jesteś? Rady dla biseksualistek.

Polecane posty

{usta] dla Ciebie;-) mam dzisiaj sexualne podejscie do pracy:-P ..a na dworku pogoda marzenie:-)

:D Moje myśli równie niespokojne, a powinnam się uczyć - w piątek ostatni egzamin.. Ale zamiast literek, cyferek, widzę coś zupełnie innego oczami wyobraźni... :))

Gość Ja233
Larwka pododa naprawdę piękna ,chyba się urwię z pracy ,już się nie mogę doczekać na powrót mojego muszę jeszcze o ciałko zadbać i założyć coś ekstra mam swietne majcioszki tasiemka na całości tak że wchodzi do pusi -prezencik od mojego-pozdrawiam was

Widze kochana że mamy podobnie:-D dodatkowo mam jeszcze te złe dni i wali mi juz totalnie..kilkudniowy brak sexu to nie dla mnie:-( Chyba se pojde na pół godzinny spacerek..popatrze na zgrabne ciałka...pomarze..bo i tak w pracy nie ma ze mnie pożytku:-P Buziaki moje wiedziemki👄

Gość Ja233
Znikam z pracy staremu wcisłam że mam bóle brzucha i kazał mi iść do lekarza -by wiedział że ja kombinuję to by było,jeszcze do marketu ,może coś fajnego znajdę i do domciu ,ach jak mnie podnieca wieczorek

Gość głos z zaświatów
szok, siedzą tłuste paszteciary, których żaden facet nawet kijem by nie pyrgnął i mitomanią jak to niby rwą laski na prawo i lewo :D ogłaszam, że wygrałyście konkurs na przegryw millenium :D

Głosie wel Ajronie dziekujemy za wyróznienie:-P nam to wisi i powiewa jak nas odbierasz:-D Łomatko 👄

Gość głos z zaświatów
pisze się vel, głuptasie :)

Gość głos z zaświatów
a nie powinno, przygłupku :)

Gość głos z zaświatów
ja na twoim miejscu bym się nie śmiał, tylko wziął za siebie, bo to wstyd tak emanować i epatować brakiem inteligencji :)

Mezczyzni i piekne kobiety nie lubia emanujacych ineteligencja tylko sexapilem..a tego panie madraliński mi nie brakuje:-P

Gość głos z zaświatów
przykro mi, ale choćbyś była nie wiem jak sexi (w co jakoś trudno mi uwierzyć), to twoja głupota i pustka w miejscu gdzie winien tkwić mózg przyćmiewać będzie wiecznie wszelkie plusy płynące z wyglądu fizycznego, skazując cię na życie wśród planktonu, takiego jak ty :) i żadne zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni :) a tak na marginesie - inteligentni mężczyźni wolą inteligentne kobiety, więc z tego prostego zdania wywnioskuj jacy są mężczyźni, z którymi ty się zadajesz :)

Głosie daruj sobie... To nasz temat, w którym chcemy pogadać, wymienić się spostrzeżeniami, doświadczeniami. Nie obrażaj zatem nas, ot omijaj ten temat szerokim łukiem :) A propos tego zdania, że żaden facet nas kijem nie dotyka... :O Nie powiedziałabym - większość z obecnych tu Pań ma stałych partnerów. A to że jesteśmy bi oznacza, że nie jesteśmy atrakcyjne? Dziwne wnioski wysnuwasz. Ja bym to wręcz odwróciła - jesteśmy świadome swojej atrakcyjności, seksualności, wiemy, czego chcemy :) Pozdrawiam!

Gość Ja233
Dziewczyny kochany mój wrócił ,ja ubrana w haleczkę ,tasiemkowe majtusie ,dokładnie wygolona, kolacja ,swiece ,winko ,jak mnie zobaczył w nowej fryzurce oniemiał z radości ,nie zdąrzyliśmy dojeść kolacji i wylądowaliśmy pod prysznicem pieszczotom nie było końca ,a finał w łóżku ,musiałam mu pokazać swój nowy gadżet-kulki ,był nimi zachwycony,dobrze robi taka abstynencja tygodniowa,pytał że kto był u nas bo widział Jasia wędrowniczka ,powiedziałam że kumpela ze stanów mnie odwiedziła,najgorsze jest to że zaproponował by zaprosić ją do nas na kolację przed jej przed odlotem ,i mam dylemat czy ją zaprosić ,i jak ona to zrozumie czy nic jej nie mówić? a o fruzurkę się tak martwiłam że się jemu nie spodoba ,a on podekscytowany nią mówił że się mu takie włosy u kobiet podobają a mnie nie mógł prosić bym je tak ścięła ,mam dużo pracy ale może uda mi się tu zglądnąć pozdrawiam was dziewczyny

Spragniona, proszę cię, jakie bi? larwa to się podepnie wszędzie, byleby tylko o niej ktoś coś mówił :O najpierw lizała po dupsku koko, udając że ona też by chętnie dzifką została, teraz się z niej wielka lesba zrobiła ... powagi :O

Ajron, powiem szczerze, że nie śledzę uważnie kafe :) Napisała o swoich doświadczeniach, ja nie wiem kompletnie kim ona jest. Ale po prostu miło, że znalazł się wreszcie temat dla bi, gdzie można pogadać, przynajmniej mam taką nadzieję, i nie ma obelg czy durnych komentarzy...

Ajron ty serio nie umiesz czytac..podstawowka sie kłania:-P i wez sie odpitol ode mnie i tego temaciku:-( bo to juz wkurwiajace sie staje😠 Ja233 i super , ciesze sie bardzo:-) Zapros kolezanke na pogaduchy a co tam..to Wasza tajemnica , bedziesz troche podekscytowana ale fajnie tak..;-) Milego dnia kobietki i upojnego ..;-)

Gość Ja233
Wiesz że zaprosiłam ją ,misiek marudził ,ale mam co do tego obawy by przy drinkach coś nie wyszło na jaw , ma przyść dzisiaj wieczorem,no będę musiała uważać na wszystko,bo wiadomo wódka rozlużnia atmosferę a misiek na pewno zaproponuje drinka,no zobaczymy jak będzie życzę wszystkim wam udanego weekendu

Oj chętnie bym Was Panie pooglądał ... ;) Fajnie, że są kobiety świadome swojej seksualności, ciała, wiedzące czego chcą. Pozdrawiam Was!

Ja 233 spokojnie..nawet gdybyscie żartowały na takie tematy to i tak Twoj uzna za dowcip;-) Faceci maja nieskomplikowany umysł:-) Wyluzuj..mozecie pozartowac jakby to bylo miedzy Wami kobietkami..a w głowie hihi obrazki ostatnich dni:-P..a on spoko uzna za dobra zabawe:-) Przy okazji podpytaj sie swojego czy chcialby np zebys zabawila sie z nim i kolezanka;-) Za duzo sie przejmujesz moim zdaniem..fryzurka super, z kolezanka sama rozkosz..teraz tylko dobrze sie baw i odpoczywaj:-) Łomatko buziaki..i napisz co sie dzieje..:-(👄

Gość Ja233
Larwka ten e-mail co na forum jest aktualny?

Ja223, nie bój nic! Zgadzam się z larwką - facet w życiu się nie zorientuje :) Ale Ci zazdroszczę przygody... :) Hertager, boskie nogi w stopce... Nie dziwię się, że to Twój ideał ;) Zajęłabym się nimi... :) Ja223, Larwka 👄

Dziewczynki nie bójcie sie spełniac swoich pragnien i lejcie na to co inni powiedza..wtedy bedziecie szczesliwe..Moj @ jest aktualny.kto chce moze napisac..zawsze odpisuje..Pozdrawiam i zycze zdrówka chorej Łomatko👄..zdrowiej malenka ❤️ dla Was:-)

Faky nózki laski Hetera pierwsza liga..echhhhhhhhh nic juz nie napisze:-P

Gość Ja233
Larwka jak możesz to odpisz na @

Gość sdcb
larwka,ty taka madra,kiedys pisałas,ze zdrada sie brzydzisz a sama zdradzasz meza z kobietami i jeszcze namawiasz inne bedace w zwiazku do zdrady.Seks z kobieta to tez zdrada gdy ktos jest w zwiazku.

Definicje zdrady okresla dwoje ludzi.ja nie zdradzam meza z facetami a że jestem bi i z tego nie zrezygnuje wiedzial od poczatku..wiec o co kaman? Czepiacie sie mnie i do tej pory kurka nie wiem za co? za szczerosc czy za to że macie nieudane pozycie..:-0 wrzuccie na luz i tyle:-P Ja 233 zaraz odpisze;-)

Gość sdcb
larwka,Ty wrzuc na luz,bo jezeli piszac to co napisałam nie oznacza,z emam nudne zycie seksualne.MOgłabym sie nawet załozyc,ze miałam i mam nawet ciekawsze pozycie intymne,tylko nie mam zamiaru wywlekac swoich spraw w necie,bo net jednak całkowicie do anonimowych ni enalzey. A co do zdrady,to seks z kobieta,nawet gdy maz o tym wie jest zdrdą,tylko,ze za przyzwoleniem meza. A tak ogolnie,to larwka cwaniakujesz w necie a w realu siedzisz jak ta szara myszka,bo boisz sie porozmawiac z kimkoliwek realnie na ten temat.