Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdolna do decyzji

to się wkopałam...

Polecane posty

moja znajoma wyjeżdża na studia za morze i dziś robi pożegnalne ognicho, przez cały semestr (studiowałyśmy w tym samym mieście) nie mogłam się z nią spotkać, bo ciągle coś wypadało, a to mi, a to jej... więc powiedziałam, że dziś się pojawię dzień później bliższa kumpela zaprosiła mnie na urodziny w tym samym dniu, przeprosiłam i odmówiłam, bo przecież powiedziałam, że będę na tym ognisku koleżanki... a teraz dumam, bo przeziębiłam się, krew mi z nosa 2h temu leciała, pogoda cienka, zimno i jak dla mnie na ognicho pogoda beznadziejna, poza tym będzie masa ludzi których nie znam, a którym często zależy only na chlaniu... a u koleżanki na urodzinach cała moja paczka, która będzie zdziwiona, że mnie nie ma... prezenty kupione oba, a ja siedzę i się zastanawiam, bo tak naprawdę chętniej bym poszła na te urodziny spotkać się z paczką :( co tu zrobić........................?

Gość n otooo
idz na 2 h na ognisko a potem do kumpeli :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaamen
idz pierw na ognisko, posiedz godzine, i powiedz ze jestem chora itp.. i nie chcesz na dworze siedziec i marznąc. potem pojdz na domowke:) dwa w jednym i nikt sie nie obrazi ze Ciebie nie bylo:) a dluzej posiedziesz tam gdzie bardziej chcesz cxzyli z paka:)

ognisko jest na jednykońcu miasta, a kumpela mieszka na drugim :(

Gość zdzirka orencz
strrraszne:o jezzzu, widac golym okiem, ze chcesz olac ta kumpele od ogniska tylko nie wiesz jak to zrobic, zeby sie nie obrazila:o wyslij sms, ze masz goraczke i siedzisz w domu i po sprawie:o

nie, nie zamierzam kłamać... poprostu nie lubie jej ognichowego towarzystwa, bo to w większości pijacze, jaracze itd... ale wyjeżdża i jej obiecałam... więc pójdę na oba... nie wiem jak to zrobię, że zdążę, ale będę kombinować... nienawidzę takich akcji :/ za bardzo się nimi stresuję, ciśnienie 150 :/