Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaaaaaaaa22

Okropna wizyta u lekarza.Ktos tak miał?

Polecane posty

Gość Onaaaaaaaaaaaaa22

Witam. Przeżyłam dziś coś okropnego. Musiałam pójść do chirurga bo mam kłopoty z wydalaniem krwii ze stolcem. Lekarz to niestety facet, w miarę młody (po 30). Jak tylko weszłam to on chamsko rzucił się do mnie,żebym mówiła co jest bo on nie ma czasu(!) Cały czas zwracał się do mnie 'panna',choć miał czarno na białym że mam 22 lata,więc żadna 'panna' dla niego nie jestem. Przeszło do badania, o szczegółach nie będę pisać. Spytał dla kogo tak się depiluję. Ja nie wytrzymałam i powiedziałam,że na pewno nie dla niego. Poczerwieniał. Przeszlismy do gabinetu ogólnego. Pozbawionym głosem emocji powiedział,że 'panienka szykuje sie na operację'. Zakrecilo mi sie w glowie. Z jednej strony strach bo słowo 'operacja' kojarzy się z czymś poważnym. Rozpłakałam się i wtedy łaskawie mi wyjaśnił,że to zwykły zabieg bo mam odbyt uszkodzony. Przy wyjściu powiedziałam mu,że nie przypominam sobie, abymśmy przeszli na 'ty' i że nie jestem mu koleżanką. Facet zaniemówił i poczerwieniał. Pielegniarka ledwo nie rozesmiala sie. Z uniesiona wysoko glowa wyszlam. Zaluje,ze drzwiami nie łomotnęłam. Służba zdrowia w Polsce to dno!!!

Gość Onaaaaaaaaaaaaa22
Teraz siedzę i płaczę. Z upokorzenia. Mam tylko nadzieję,że kontakt z tym 'Panem' był jednorazowy

Gość ja wprawdzie u laryngologa
byłam, więc wstydu i stresu mniej, ale gdy przyszło do badania gardła i facet nie mógł znaleźć szpatulki, nagle przypomniał sobie, że w doniczce z kwiatkiem ją ma, bo coś tam podpiera. Wyciągnął z doniczki, otarł o fartuch i chciał mi to do ust wpakować :( Trzasnęłam drzwiami i nie dałam się tym zbadać

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaa22
Najbardziej wkurza mnie,że facet,ktory moze dopiero co zaczal prace traktuje pacjentów jak śmieci. Dlaczego?? Bo jestem kobieta?? o co do cholery chodzi?:(

Gość małaMi0101
bo smiesza go laski z uszkadzona dupa po analu :P

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaa22
i jak pomyślę,że taki ktoś może fantazjowac pozniej w nocy o mnie to az na wymioty mnie zbiera...przez ta wizyte wpadlam w depresje. Siedze i pije karpackie 9% choc zazwyczaj nie robie tego:(

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaa22
małaMi0101-to nie od analu,ktorego swoja droga w zyciu nie uprawialam

Gość małaMi0101
a to przepraszam. W takim razie w jaja go mogłaś kopnąć :D

Gość MalaMi dokladnie tak
Może i facet ogólnie jest normalny ale jak przychodzi wygolona laska z uszkodzonym odbytem też bym sobie pewnie robiła z ciebie jaja, bo od sra*ia d*pa nie pęka hahaha

Gość Onaaaaaaaaaaaa22
Nic sie nie stalo:( musze sie wygadać bo psychicznie nie wyrabiam. A jeszcze moja matka,ktora tak bardzo chciala isc ze mna przeprosila za moje zachowanie,jakbym to ja zachowała się nie tak jak trzeba. Ja nawet nie pozegnalam sie. Chyba wszystkie starsze kobiety lubia mlodych lekarzy:(

Gość ale jajaaaa
przychodzi baba do lekarza z rozjebana dupa a lekarz sie patrzy i se jaja robi , pewnier sie smial tydzien z twopjej dupy, to se pomyslał "co ona se tam wpychała""?? kabaczka hmmmmmmmmmmmm?

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaaa22
Tłumaczę jeszcze raz- to nie od anala,w życiu go nie uprawiałam!!! A wydepilowalam się tam specjalnie na wizytę bo chciałam żeby było schludniej...:( jakbym wiedziala,ze spotka to się z taką reakcją to zostawiłąbym te włoski:(

Gość ale jajaja
ok wiec powiedz od czego masz rozpierdolona dupe???

Gość Onaaaaaaaaaa22
ale jajaaaa- zycze ci podobnego potraktowania przez lekarza. I wtedy zobaczymy kto się będzie śmiał

Gość Onaaaaaaaaa22
bo miałam niewyleczone hemoroidy idioto

Gość ale jajaja
zjadam żużel a później chwale się ,że robię najtwardsze kupy na osiedlu :classic_cool:

to że ty lubisz zaszalec z fiutem w tylku nie znaczy ze kazdy musi lubiec. tyle w temacie do ciebie

Gość ale jajaaa
a mozesz mi powiedziec jak wyglada taka fdupa???, co z nia jest?? rozpruta czy jak??/

Ale jak sobie pomyślę o tym jak facet będzie miesiącami o mnie śnił to aż mnie no wiecie krew zalewa .Normalnie juz połówkę żytniej kończę , bo nie wyrabiam z nerwów. A jak tak się przygotowałam do tej wizyty. ECH szkoda gadać zdrówko !!

Gość ale jajajaja
lepiej mi nie zycz tego bo jak ci chujowo dupe zaszyja to bedzoe znak ze złozyczliwosc przesła na Ciebie

Gość Czarowniszcza
Młody lekarz, mało kobiet tak badał pewnie. Pewnie podnieciłaś go i stąd takie zachowanie...niestety,tacy wlasnie sa mlodzi lekarze mezczyzni Jak byłaś ubrana?

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa22
ale jaja- trochę empatii a robisz ze mnie jakąś zdzirę,choć napisałam,że nie uprawiałam analu! Czarowniszcza- czarne legginsy,na to tunika przed kolano i czarny sweterek, szpilki.

Gość trala la
ciekawe jak sobie sama dupe ogoliłaś?

Gość hahahahhahahaa
a czemus taka pewna ze bedzie snil o tobie miesiacami? myslisz zes jedyna do niego na zwizyte przyszla z wygolonym dupskiem? pewnie bedzie smial z ciebie bo rozerwane dupsko sugeruje zes sobie tam cos wsadzala, ale nie badz taka pewna ze tak mu sie spodobalas, :D buahhahaa

Gość derbet
czemu tak się podniecasz tą swoją dupą TEN CHIRUR JUZ DAWNO O NIEJ ZAPOMNIAŁ bo widzi ich na pęczki

Gość Czarowniszcza
To dosyć seksowny strój. Jak jesteś szczupła to pewnie go ruszyło. Masz odpowiedź kobieto- a dupkami nie przejmuj się. Dobrze zrobiłaś,że zwrocilas mu uwage co do zwracania się

Gość fllllus
pierwsze słysze że z hemoroidami idzie się do chirurga

No jak to jak normalnie , lustereczko i jedziemy . Powiem szczerze że tak do końca nie jestem pewna efektu końcowego. Ale co tam , jeden włosek tu, jeden tam co za różnica.

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaa22
Ale jak sobie pomyślę o tym jak facet będzie miesiącami o mnie śnił to aż mnie no wiecie krew zalewa .Normalnie juz połówkę żytniej kończę , bo nie wyrabiam z nerwów. A jak tak się przygotowałam do tej wizyty. ECH szkoda gadać zdrówko !! i jak pomyślę,że taki ktoś może fantazjowac pozniej w nocy o mnie to az na wymioty mnie zbiera...przez ta wizyte wpadlam w depresje. Siedze i pije karpackie 9% choc zazwyczaj nie robie tego to są podszywy!!!