Bazylia5 1 Napisano 18 godzin temu witam i pozdrawiam jak wam mija dzien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 17 godzin temu właśnie się zbieram do wyjścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazylia5 1 Napisano 17 godzin temu do wyjscia skad i dokad sie udajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 518 Napisano 17 godzin temu 39 minut temu, Bazylia5 napisał: witam i pozdrawiam jak wam mija dzien? a co potrzeba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazylia5 1 Napisano 17 godzin temu co potrzeba wlasciwie nic moze czasami ciekawego towarzystwa...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 239 Napisano 15 godzin temu Wróciłam pracy, zrobiłam zakupy, kupiłam 1 kg truskawek i jestem wykończona.. Chyba idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 169 Napisano 15 godzin temu a jak mam 38? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 30 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, WychodzeNaChwile napisał: właśnie się zbieram do wyjścia A gdzie ty się wybrałeś o godzinie około 5? Na noc wracasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 35 Napisano 13 godzin temu Ja mam dopiero 38 lat, ale jeśli ja nie znajdę sobie miłości życia, to każdy kolejny maj będzie miesiącem plucia sobie w brodę, że ja nie postarałem się bardziej na 2-tygodniowym kursie. Oczywiście samotność i prawictwo to też problemy, których ja bym chciał się w końcu pozbyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 239 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Daniel86 napisał: Ja mam dopiero 38 lat, ale jeśli ja nie znajdę sobie miłości życia, to każdy kolejny maj będzie miesiącem plucia sobie w brodę, że ja nie postarałem się bardziej na 2-tygodniowym kursie. Oczywiście samotność i prawictwo to też problemy, których ja bym chciał się w końcu pozbyć. Kup telefon, znajdź pracę i wszystko będzie dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1746 Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, Bazylia5 napisał: do wyjscia skad i dokad sie udajesz? Pewnie na dancing do sanatorium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 249 Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, niemaszuprawnień napisał: Wróciłam pracy, zrobiłam zakupy, kupiłam 1 kg truskawek i jestem wykończona.. Chyba idę spać ciekawe czy Twoj stary wie ze uwazasz sie za singielkę? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 11 godzin temu 5 godzin temu, Bazylia5 napisał: do wyjscia skad i dokad sie udajesz? do wyjścia z domu do lokalnego centrum seksu i biznesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, Sev napisał: A gdzie ty się wybrałeś o godzinie około 5? Na noc wracasz? około 17, a nie około 5 na noc zazwyczaj wracam bo jestem porządny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Daniel86 napisał: Ja mam dopiero 38 lat, ale jeśli ja nie znajdę sobie miłości życia, to każdy kolejny maj będzie miesiącem plucia sobie w brodę, że ja nie postarałem się bardziej na 2-tygodniowym kursie. Oczywiście samotność i prawictwo to też problemy, których ja bym chciał się w końcu pozbyć. nie powierzaj swojego losu w ręce amatorów! idź do zawodowców -> profesja pokrewna miłości czeka na Ciebie otworem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał: Pewnie na dancing do sanatorium. daj spokój - te biedne staruszki gotowe się o mnie pozabijać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: do wyjścia z domu do lokalnego centrum seksu i biznesu I co tak szybko wróciłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1746 Napisano 11 godzin temu 27 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: do wyjścia z domu do lokalnego centrum seksu i biznesu Czyli tak, jak pisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 72 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: ciekawe czy Twoj stary wie ze uwazasz sie za singielkę? To się zamiecie pod dywan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: I co tak szybko wróciłeś seksu nie było, a bez tego to jaki tam dla mnie biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: Czyli tak, jak pisałam. nie i wbrew potocznej nazwie obrazów tam nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 9 Napisano 11 godzin temu 37 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: do wyjścia z domu do lokalnego centrum seksu i biznesu Byłeś na roratach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, dep_sour napisał: Byłeś na roratach? nie, poszedłem na nieszpór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: seksu nie było, a bez tego to jaki tam dla mnie biznes Bo to trzeba złapać jakąś a nie stać oblany całą flaszką perfum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 33 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: ciekawe czy Twoj stary wie ze uwazasz sie za singielkę? Stary już nie może, ona by chciała do trójkąta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 10 godzin temu 49 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: seksu nie było, a bez tego to jaki tam dla mnie biznes O - jestem zaskoczona faktem ze taką profesją się zajmujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 10 godzin temu 35 minut temu, Onaaaa napisał: Bo to trzeba złapać jakąś a nie stać oblany całą flaszką perfum jak wszedłem do Sephory to myśleli, ze to z niej tak daje na cała okolicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 654 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: O - jestem zaskoczona faktem ze taką profesją się zajmujesz. zajmujesz za dużo powiedziane na razie robię wolontariat, a szukam takiej, która chciałaby mi płacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 314 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jak wszedłem do Sephory to myśleli, ze to z niej tak daje na cała okolicę Tylko nie mów że ty znów perfumy kupiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 713 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: zajmujesz za dużo powiedziane na razie robię wolontariat, a szukam takiej, która chciałaby mi płacić Aaa ja myślałam ze Ty juz jesteś profesjonalistą a Ty dopiero pierwsze kroki w biznesie stawiasz markę sobie wyrabiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach