Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Virginia.

pomocy !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Virginia.

spotykam się z pewnym facetem , wszystko było pięknie, dopóki nie zaprosiłam go do siebie ! zrobiłam mu pyszny obiad, pogadaliśmy, pożartowaliśmy.. usiedliśmy przed tv, bo przyniósł fajne filmy i ni stąd ni zowąd puściłam takiego bąka, że chyba sąsiedzi to słyszeli ! myślałam, że zapadnę się pod ziemię, on udał, że nie słyszy, ale ja spaliłam buraka .. wypiliśmy jakieś piwko i zebrało nam się na czułości, on pieścił mnie bardzo namiętnie, czule.. i gdy zsuwał ze mnie majteczki to zobaczyłam, że na nich jest jakaś ciemna plama! chciałam, żeby to był sen.. on na pewno to widział, bo szybko wstałam i poszłam do toalety .. jak wróciłam nie miałam już ochoty na nic, on w pół godz później się zmył ! i już dwa dni nie pisze nic, co ja mam myśleć, sama się odezwać? ale tak bardzo mi głupio.. to nie żadna prowokacja, jak pomyślicie.. wypowiadałam się już tutaj na kafe w kilku tematach ;((( a teraz ja mam problem ! dobrze, że tak anonimowo można coś komuś powiedzieć, może jakieś rady?! z góry dziękuję

Gość bhcvjkh bnhjk
-15/10

Gość jak moglas

Gość jak moglas
anakonde i sie zesrac w gacie przy facecie!!!!normalnie wstyd!!!

Gość diablica i juz
co sie martwisz!!!! faceci tez maja na majtach "plamy koloru braz" i puszczaja baki jak sie juz wyluzzuja:-) i nawet bekaja:-) wrzuc na luz i sie nie przejmuj!!! czlowiek jest prawie jak zwierz:-)

Gość diablica i juz
a jak bedziesz po slubie to "takie sprawy" sa juz normalne....w koncu ty robisz pranie.....:-) to duzo rzeczy widzisz u... dzidziusia

Gość Virginia.
dla mnie to tragediaaaaaaaa

Gość Virginia.
jestem smutna pusia pierdze śmierdze jestem gruba nikt mnie nie chce ;( rodzice musieli drzwi rozkuwać bo trzeba było mnie przepychać

Gość Virginia.
acha wtedy jak pierdnełam koldze odpadły uszy i dziure wypierdziałam do sąsiada takom ,że waniene rozwaliło jemu bo tam wpadł spierdziany żyrandol

Gość Virginia.
wyżej to podszywy :O

Gość sympatic69
Przełam się, zagadaj i wytłumacz, możesz zyskać za to nic nie tracisz.