Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_gospodyni_hi

pan tadeusz czy smirnoff???

Polecane posty

Gość makupiczu
tadeuszek:)

Gość figa 23
pan tadeusz,tak mysle ja i moj men

Gość medusa*
tez jakos tak tadek Hmmmm...sama nie wiem dlaczego,moda?

a ja bym wolala smirnoffa - bylam ostatnio na weselu gdzie byla wlasnie taka wodka i wchodzila jak woda:)

Gość nmm.
tadek był na ślubie mojego brata ale ja bardziej lubie smirnoffa :)

Gość poooleecaaaam
ja miałam Gorzką Żołądkową DeLuxe i wszyscy się zachwycali

Gość krakowianka19
maximus :D

Gość selllen
maximus ---gorszej wódki nie piłam :O śmierdzi i ciężko przechodzi pzrez gardło :O

Gość finlandia
kosztowna, ale super

ja tez miałam wódkę Żołądkową gorszką deluxe i smiem twierdzić, że to świetna wódka na wesela, dobra w smaku, nie zwala z nóg a dobry humorek tworzy, na drugi dzień wszyscy się czuli u mnie jak nowonarodzeni, właściwie wszyscy na poprawiny przyszli :)

Gość smirnoffa mam ja
my kupiliśmy smirnoffa do tego żołądkowa ale gorzką i sie nie przejmuje co gardło to opinia ;) nie ma sensu sie przejmowac jak gościom nie posmakuje to się przynajmniej nie spiją za bardzo ;P Jedynie bym się martwiła żeby nie zaszkodziła ;D

Gość kopakabana
żołądkowa czysta

Gość u nas był smirnoff i zrobił
wrażenie :) nikt nie narzekał. potem tylko znajomi co ślub niedługo biorą podpytywali się gdzie i za ile bo też by chcieli :)

a ja byłąm tydzień temu na weselu gdzie był smirnoff i nie dał się pić - palący piekący, po dwóch kieliszkach przerzuciałam się na wino. A ja mogę z najtęższymi chłopami wódke pić i nic. Ale ponoc trzeba sprawdzać z jakiego Polmosu jest wódka, bo każda ma swoje odpowiedniki. My np mieliśmy Polską wódkę i znajomy pracujący w hurtowni alkoholi nam powiedział, że trzeba bodajże z czerwonym kapslem brać, bo jak inny kolor kapsla to z innej firmy jest i jest gorsza. a w ogóle to w trzech rodzajach występuję. Nie miałam o tym pojęcia. Ale z tym smirnoff-em też tak może być. Bo kiedyś mi się też zdawało, że to dobra wódka, a tu była nie do picia. Ostatnio się tak nadziałam na Wyborową. Zawsze mi wchodziła, nie piekła, aż raz kupiłam jakąś tanią okazyjnie i do niczego była.

Gość pininfarina
też wolę Luksus :D pyszna wódeczka, dobrze wchodzi i na drugi dzień czujesz się wyśmienicie. a teraz nawet Luksusowa organizuje konkurs pod tytułem „kim jest dla ciebie twój barman?” , można zgarnąć całoroczną pensje, scyzoryki, piersiówki. nicdodac.pl

Gość tweeddy
Maximus

Gość morekmark
konkurs fajny, ja mam zdjęcie z barmanem to je dam :) może wygram pensje, albo chociaż piersiówkę ;)

Gość mysz komputerowa
Luksusowa mi zawsze smakowała, a w konkursie też wzięłam udział :) mam nadzieję, że zgarnę te 5000 zł co miesiąc :P

Gość Finlandia - jeśli o mnie chodz
i Chociaż ostatnio miałam szczęście bywać na weselach, gdzie poza wódką i winem było też whiskey i mnie to najbardziej odpowiada ;)