Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie macie pomysły

Pomysł na PYSZNE kanapki

Polecane posty

Gość
Chleb z serem fetą, pomidorem i ogórkiem konserwowym. Chleb z serem żółtym i papryką.

Gość shieeeee
hmm..chlebek z chuda wedlina, plasterkiem sera żłótego, kawałkiem jajka na twardo, plastrem pomidora, ogórka zielonego, posypane szczypiorkiem, solą i pieprzem:D mniaaam..... albo kanapeczka z łososiem sałatkowym posypana pieprzem...az mi sie jesc zachciało..hehe

Gość
Kanapka z makrelą i pomidorem. Kanapka z masłem wiejskim i jajkiem na twardo. Kanapka z serem paprykowym , pomidorem i ogórkiem.

Gość ygreqq
Dobry chleb ( mój faworyt to chleb dworski z piekarni rąba). Do tego sałata, ser zółty ( najlepiej gouda) , ogórek , pomidor i odrobina sosu barbecue..pyszności ^^

Gość gość
biore zawsze świeże bułeczki z rąby , smaruję prawdziwym masłem na to daję ser żółty, polędwicę i rzodkiewka - PYSZNOŚCI

Gość Lechowo
pewnie ze tak.. zeby byla dobra kanapka to i pieczywo musi byc pierwsza klasa - u mnie w domu króluje pieczywo z rąby - cała rodzina wcina

Gość gość
@Lechowo Kiedys jak w bielsko bialej bylam u przyjaciolki to jadlam ich buleczki i bardzo mi smakowaly, chyba jeszcze jakies ciasta czy ciastka wtedy bralysmy nie pamietam juz dokladnie ale tez dobre byly :D

Gość Michał

Pyszne i świeże kanapki znajdziecie u Nowakowskiego. W Warszawie prawie w każdej dzielnicy jest placówka i wszędzie mają tak pyszne kanapki, najlepsze są te z tuńczykiem.