Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle sie z tym czuje

moj maz wyglada lepiej ode mnie - nie z mojej winy!

Polecane posty

Gość zle sie z tym czuje

j.w. uwazam ze ma idealna sylwetke ...wysoki szerokie ramiona waskie bioderka nie jest chudy tylko ladnie zbudowany ma piekny okragly tyleczek i duzego penisa .. przystojny a ja u siebie widze milion wad... niska szerokie biodra male piersi i jeszcze inne wady ...chociaz jestem ladna ale sie kiepsko czuje z tego powodu ... facet lepiej wyglada;/ ogolnie wygladam ok ale jak biore siebie pod lupe to jakos nie dostrzegam za bardzo u mnie atrybutow kobiety ;/ w nim podoba mi sie wszystko a we mnie prawie nic ;/ czasem sa takie dni ze sie sobie podobam ale nie mam tego co uwazam, ze powinna miec kobieta czy ktos mnie rozumie albo ma podobnie, ma jakies rady ?

Gość ja tam mam i cie rozumiem
z tym, ze moje wady, az tak bardzo mi nie przeszkadzaja jak Tobie. a i nie chcialbym miec wlasnei z tego powodu co ty, az takiego przystojniaczka, no chyba, ze byl by zajecbisty i by mnie przekonal, ze jestem wspaniala..:D a jak widac, wlasnie tego ci brakuje:( hehhh, pozdro

Gość zle sie z tym czuje
mowi ze mnie kocha ze mu sie podobam nie oglada sie za babami ( w necie i tv owszem lubi patrzec i komentowac) ale ja mam tak od zawsze;//// przede wszystkim z powodu wzrostu czuje sie gorsza, czytam mnostwo komentarzy ze niska kobieta jest nieatrakcyjna itp... jestem ladna ale kazda tak samo ladna dziewczyna jak ja tylko ze wysoka bedzie ode mnie lepsza... czuje sie przez to niekobieco ... bo niska dla mnie osoba wyglada jak dziecko wiec jak moze byc kobieca? moj maz mowi ze mu to nie przeszkadza ale ja i tak mam kompleksy // zawsze mialam ale teraz chyba bardziej sie tym przejmuje bo wiadomo, doszedl seks i te sprawy

Gość ja mam i cie rozumiem
oj autorko ogarnij sie, zadreczanei do niczego dobrego nei prowadzi, a maz , czy tam chlopak w koncu tego marudzenia bedzie mial dosc!! jesli mowi, ze kocha i mu sie podobasz to znaczy, ze tak jest!! inaczej nie bylby z Toba!! glowa do gory i bedzie git; i kto cI takich bzdur naopowiadal, ze niski wzrostu u kobiety swiadczy o jej neiatrakcyjnosci?

Gość zle sie z tym czuje
naczytalam sie na forum;/ zreszta ja jestem naprawde bardzo niska ... nie chcialabym byc wysoka, chociaz sredniego wzrostu ;/

Gość ja tak mam i cie rozumiem
oj a ja chcialabym miec wieksze cycki, bo jestem plaska jak decha, i co?!! i nic, bo tyle kasy mi szkooda!! trzeba zaakceptowac to jakim sie jest, a jak chcesz lepiej sie czuc i wygladac, to zapisz sie na aerobik./fitness/ taniec - to naprawde pomaga!!!

Gość ja tam mam i Cie rozumiem
i jeszcze jedno, niski wzrost to wada ale wsrod facetow!! dziewczyny zle sie czuja kiedy, facet jest rowny albo nizszy od niej!! kobieta powinna byc nizsza, :)

Gość kshdflksjdhflksdfhdsf
zle sie z tym czuje - ja tez jestem niziutka i wiem co czujesz :(:( Niekiedy wstretne grube wielkie wieloryby beda ci wpajac ze jestes nieatrakcyjna bo jestes niska, ale wielu facetom podobaja sie filigranowe dziewczyny :) (ja oczywiscie nie mowie tu o jakiejs chorobliwej niskosci). Co nie zmienia faktu, iz to dziewczyna w zwiazku powinna byc atrakcyjniejsza niz partner i kazda doswiadczona zyciem osoba ci to powie. Dlatego powinnas sobie wziasc partera u ktorego tez zauwazysz jakies niedoskonalosci, a yego powinas zostawic dziewczynie bezkomplekowej

Gość zle sie z tym czuje
nie zostawie swojego meza dlatego ze uwazam ze jest dla mnie idealny ... kocham go i mamy dziecko ... oczywiscie ma wady ale takie ktore dla mnie nie maja znaczenia i ktore da sie zmienic ... a ogolnie wszystko ma na miejscu (najbardziej chodzi mi o proporcje) a ja mam takie ktorych raczej nie zmienie ...

Gość po takich postach
widzę, że mężczyźni biorą sobie za żony kobiety troszkę mniej rozgarnięte, żeby podbudować sobie swoje ego. Piszesz jak 13 letnie dziecko z kompleksami a nie jak kobieta.

Gość zle sie z tym czuje
wiem, ze jak idziemy razem ulica to raczej nikt nie powie : ale fajny facet i pasztet bo tak nie jest... czesto slysze ze jestem ladna itd.. dobrze sie czuje w butach na obcasie jak sie ladnie ubiore wyszykuje .. a moj facet wystarczy ze sie ogoli i umyje i wyglada dobrze a mnie troche kosztuje, zeby dobrze wygladac ... i to mnie denerwuje chcialabym byc sama w sobie piekna... ladna cera piekne cialo zeby nie potrzebowac makijazu szpilek i ladnych ubran zeby sie sobie podobac... dla mnie piekna kobieta to taka co zalozy dresy i bedzie dobrze wygladala

Gość zle sie z tym czuje
wiem ze moj maz nie ozenil sie ze mna zeby podbudowac swoje ego ... a ze pisze jak 13latka... 13 nie mam ale jestem bardzo mloda jak na zone ... moze z czasem z tego wyrosne

Gość tez tak mam i cie rozumiem
sluchaj ale jak sama napisalas, to twoj "maz ma tez jakies tam wady" ale sa one dla ciebie mniej istotne, i zrozum, ze dla niego zapewne jest tak samo jesli chodzi o twoj wzrost. :)

Gość jttj
tez tak mam :)

Gość wzrost nieważny
kshdflksjdhflksdfhdsf napisała: " Niekiedy wstretne grube wielkie wieloryby beda ci wpajac ze jestes nieatrakcyjna bo jestes niska, " - a ty właśnie dokładnie robisz to samo - obrażasz wszystkie wysokie! Ładnie to tak?