Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co mam wybrać

Stoję przed dylematem....

Polecane posty

Gość I co mam wybrać

Myślałem, że przez wakacje znajdę jakąś dziewczynę. Niestety nie udało się. Niedługo ostatni rok studiów czyli praca magisterska na informatyce. Jeszcze mam wrzesień wolnego. Powiedziałem sobie jak do września nie znajdę to kończę z poszukiwaniami dziewczyny na siłę. W sumie w Październiku skończę 24 lata jak i rok jak jestem singlem. Ale czy poświęcić się nauce i rozwijać się się zawodowo czy jednak też poświęcić czas na dalszym szukaniu? Boję się, że za rok będę miał 25 lat a potem 26 lat i tak czas będzie mi umykał. Znajomi się bawią, wymieniają dziewczyny jak rękawiczki a ja sam jak ten drąg. Nie jestem jakoś super przystojny ani wysoki. Jestem zwykłym chłopakiem co ma swoje pasje. Już sam nie wiem :(

Gość I co mam wybrać
No tak nic na siłę ale super śmiały też nie jestem oraz przebojowy. Choć inni myślą inaczej, że jestem ekstrawertykiem ale w głębi duszy introwertykiem

Gość proste pytanie prosta odpwiedź
a masz wybór? chyba nie jak masz kogoś fajnego poznać to poznasz,spokojnie nic na siłę bo nie ma nic gorszego niż desperaci,nie chodzi o to że koledzy wymieniają dziewczyny jak rękawiczki bo chyba nie o to tu chodzi tylko raczej żeby mieć kogoś bliskiego bo wtedy łatwiej sie żyje i robi wszystko z chęcią.Jak nie na studiach to może w prac poznasz fajną dziewczynę,nigdy nie wiadomo...

Gość I co mam wybrać
A jak człowiek trudno otwiera się przed nowo poznanymi osobami? Wtedy trudno na pierwszy rzut oka zainteresować kogoś. Nie wiem, nie potrafię tak jak inni wczuć się w klimę