Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzerwonaTruskaweczka

CLUB SPORTERA ŁÓDŹ

Polecane posty

Hej Chciałabym zacząć chodzić do Club'u Sportera, bo po wstępnmym przeglądzie łódzkich siłowni ta najbardziej mi przypadła do gustu, również cenowo. Czy ja dobrze czytam, że karnet na 24 wejścia ważny przez 3 miesiące kosztuje 230zł??? Czy w to wliczone są wszystkie sale ćwiczeń? Z góry zaznaczę, że fizycznie jeszcze tam nie byłam, wstępnie oglądałam tylko fotki i odwiedziłam www No i jak tam się ćwiczy, dużo jest kobitek? I jakie kolejki np do bieżni/steperów/rowerów Chodziłam wcześniej gdzie indziej i głównie na zajęcia aerobikowe, fatburningi, stepa itp, ale mizerne efekty więc chcę wprowadzić siłkę zamiast tego, albo łącznie. Jakie są Wasze odczucia - warto tam się zapisać - czy lepiej gdzieś indziej PS. Szukam ewentualnie czegoś w dzielnicach południowych także Bałuty, Radogoszcz, Teofilów itp. odpada

Oj do Zgierza to już mega daleko :) :) :) A kto w ogóle pisał o nielubieniu czegokolwiek ??? Ja wszystko lubię, napisałam co wolę hehe

Ale jak tam jest???

Napisałam, że szukam siłowni w dzielnicach południowych czyli Zgierz się do nich nie zalicza w żaden sposób - chyba to logiczne :) No, ale nie w tym rzecz, jeśli ktoś ma jakieś wskazówki i chodzi do Sportery bądź chodził proszę o jakieś szczegóły, a jeśli uważacie , że jest jakaś lepsza siłownia w dzielnicach od śródmieścia w dół to chętnie poczytam

up up