Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to jest chyba

Rzucanie i powroty.

Polecane posty

Gość tak to jest chyba

Pytanie do dziewczyn - jak was facet rzuca, to on ma potem blagac o powrot. ale jak wy go rzucacie, to tez byscie chcialy, zeby to on blagal, nie? zawsze wy!!! nawet jesli to wy zalujecie, ze go rzucilyscie niepotrzebnie... zenada...

Gość calafilozofia
bo takie baby sa:D

Gość mariola998
no jak widac zadna sie nie wypowie... pewnie autor(ka) trafil(a) w dziesiatke...

Pytanie jest retoryczne. Wiadomo ze tak jest. Nowosci nikt tutaj nie odkrył. Poza tym co jest fanego w rzucaniu ie i powracaniu bo nie rozumiem ? Jak rzuciła to niech spada.

Gość upupupupupu
upuupupupupup

Gość -Bin Laden-
Błagać o powrót ? haha... Jak już, to prosić, ale bez przesady :)

Gość podeszwa_buta
bin laden - ale temat nie dotyczy tego, czy blagac czy prosic...

Gość linoletka
bo kobiety chca sie czuc wyjatkowe docenione te jedyne ksiezniczki . a co powiedziec jezeli temu facetowi zrobi sie lepiej po tym rzuceniu i wcale nie cierpi chociaz mowil ze kochal..to jak kochal jak nie cierpi.. dramat

Gość linoletka
kobieta lubi byc zdobywana nie zaleznie od tego czy rzucona czy rzucajaca..rozstanie = nowe zdobywanie..

Gość a ja mysle ze
linoletka - rozstanie = kolejna zabawa uczuciami i wszystko na pokaz i na zlosc, nim sie ponownie ktos zejdzie, a nie zdobywanie...

Gość tresczamala
linoletka, a skad ty wiesz, jak to facet przezywa??? jak sie zali i prosi - to jest zalosny, a jak nie - to ma to w dupie i nigdy pewnie nie kochal i "jest mu lepiej". wam sie nigdy nie dogdzi, a same nie powiecie, czego chcecie...

Gość linoletka
no masz racje, ja np nie wiem sama juz czego chce. i nie wiem jakbym sie nie zastanawiala to nie wiem co zrobic..taka wielka czarna...kropka.. jak sie odzywa to zle jak nie to jeszcze gorzej ..

Gość czarnulkawielka
no to mozna od czasu do czasu zaryzykowac i sie "otworzyc" i powiedziec. wydaje mi sie, ze to wcale nie jest nic zlego i jesli ten facet kocha, to sie usmiechnie, zrozumie i.... i znow mozna byc razem!

Gość linoletka
nic nie jest takielatwe, nie mozna usiasc i zrobic prostego rachunku przekreclic strone na pol z jednej strony napisac plusy z drugiej minusy i podsumowac..wiec jak znalezc najwlasciwsza odpowiedz,,

Gość przyszły_uczniak
zawsze powtarzale ze sluby koscielne i cywilne to jeden wielki idiotyzm i debilizm!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomylona_baba_29
mozna. nawet trzeba, jesli to prawdziwa milosc, a nie dziecieca gra w zwiazek. ja mysle, ze Ty nie wiesz, kto powinien pierwszy sie odezwac w tej kwestii... a moze w takim razie znajdz sobie kogos innego?

Gość pomylona_baba_29
mowilam do linoletki oczywiscie przed chwila;)

Gość linoletka
nie chce ale moje zaufanie zostalo nadszarpniete poza tym watpliwosci zwiazane z roznica wieku jego dzieckiem itp po drugiej stronie milosc cieplo wiele wspolnych rzeczy

Gość jeszczenieraz
no pewnie, ze kobiety to egiostki, prozne egoistki... ale zeby same powiedzialy cos innego, niz zale i zarzuty, to nie, nie umieja...:///